Защо не можем да развием бизнеса си в интернет, само с фейсбук страница?

Много хора създават фейсбук страница и очакват бизнесът им да се развие в интернет, като достигнат до нови потенциални клиенти и генерират продажби, но нямат резултат.
Това не се случва, защото фейсбук страницата е само част от Системата за онлайн бизнес.
Фейсбук страницата е много важен инструмент, но тя е само първата стъпка, която да предприемем за нашия онлайн бизнес.
Фейсбук страницата е част от една цялостна система с която ние достигаме до потенциални клиенти, комуникираме с тях и едва след това генерираме продажба.
С фейсбук страницата, достигаме до трафик в интернет, от където привличаме потенциални клиенти към нашия бизнес.
Но тук е много рано да генерираме продажби. Продажбите се осъществяват на малко по-късен етап, защото преди това трябва да затоплим тази студена аудитория с безплатно и стойностно съдържание, което предоставяме в имейл листа си.
Затова трябва да привлечем трафика от фейсбук съм нашия имейл лист, където да комуникираме с потенциалните си клиенти, като се представим като експерт в нашата ниша с безплатни и стойностни видео обучения.
А представянето ни като експерт пред аудиторията ни в имейл листа, става с видеа, които предварително сме качили в ютуб канала.
Уебсайтът, също е важна част от системата за успешен онлайн бизнес, защото с него ние достигаме до нови потенциални клиенти и представяме бизнеса си на едно място.
Ако използваме само фейсбук страница за нашия онлайн бизнес, ние ще се въртим в гръг около едни и същи потенциални клиенти и няма да имаме резултати.
Фейсбук страницата е част от цялостната Система за успешен онлайн бизнес и която  се състои от фейсбук страница, ютуб канал, уебсайт и имейл маркетинг.
Желаеш ли заедно да изградим твоята СИСТЕМА за успешен онлайн бизнес през следващите 6 месеца? Кликни на бутона и кандидатствай за БЕЗПЛАТНА опознавателна среща с мен!

Вашият коментар