Четири стъпки, как да създадете електронна книжка

Има много успешни истории в писането на електронни  книги –  Аманда Хокинг е публикувала няколко заглавия в Амазон и вече е спечелила 2 милиона долара от тях. Преди това се е опитвала да публикува книга, но била отхвърлена от всички литературни агенти, с които се е свързала.
Писането и продажбата на информационни електронни книги може да бъде чудесен начин за рекламиране и насърчаване на продажбите на даден продукт. Това е идеален начин за създаване на стойностни продукти, и добър начин за печелене на пари.
Живеем във времена, в които издаването на книга е доста по-лесен процес и всеки може да опита да създаде своя книга. Благодарение на технологиите можете да я разпространите до милиони хора.
Онлайн книжките привличат потенциални клиенти, които могат да се превърнат в купувачи
Онлайн книжките са магнит за потенциални клиенти и разрастват имейл листа ти, защото клиентите получават книжката в замяна на имейл.
Онлайн книжките увеличават шансовете за покупка от потенциалните клиенти, чрез съдържание от което те биха се заинтересовали.
Онлайн книжките ще ти помогнат да се позиционираш като експерт в индустрията в която работиш.
Създаването и разпространението на онлайн книжките е лесно и бързо.
Кои са предимствата на електронните книги?
  1. Електронната книга е по-евтина, а понякога дори безплатна.
При електронните книги отпадат разходите за печат, дизайн на корица, пакетиране, транспорт и т.н., което оказва влияние върху разходите за крайния потребител.
А някои електронни книги са налични в интернет и могат да се изтеглят напълно безплатно.
  1. Електронната книга и по-практична.
 Разликата е драстична, когато се разхождаме с 500-700 страници през рамо и когато се разхождаме с устройство с пъти по-леко, побиращо същия и много по-голям обем текстово съдържание в дамската чанта.
Не се захабява, не събира много прах, не могат да се скъсат или увредят страниците. Ако не ни допадна, просто я изтриваме, без излишни дилеми в кой шкаф да и търсим място.
  1. Персоналност
Това е възможността да пригодим съдържанието според предпочитанията си – регулиране на размера на шрифта и контраста на екрана.
Разходите за публикуване са нищожни в сравнение с разходите за печатна. Основният разход е време и няма нужда от издател.
  1. Електронните книги са екологични.
За реализацията на електронната книга не загива нито едно дръвче.
Електронните книги са възможност да се спре разхищението на хартия и  избирайки да четем книга в електронния ѝ вариант, ние отдаваме своя личен принос за опазване на екологичното равновесие.
  1. Електронните книги са лесни за търсене и намиране
Ако търсената от вас информация се намира в книга, която е в електронен формат и е налична в интернет пространството, то тази информация със сигурност ще стигне до вас по бързия начин. Това спестява време (както и нерви) от ходене по библиотеки, питане и ровене в различни книги или справочници.
Електронните книги носят духа на модерното, те са родени от напредъка на компютрите, което ги прави атрактивни за децата. Електронните книги са интересни и могат да помогнат на родителите да посеят обич към четенето още в ранна възраст.
Може да създавате както безплатни така и платени онлайн книжки и  да печелите от тях, стига съдържанието да е необходимо на читателя.
Всеки може да напише онлайн книжка в областта в която работи – за здравословно хранене, със здравословни рецепти, в областта на фотографията, астрономията, в областта на МЛМ продуктите, за тяхната полза, за ползите от йога, рейки и още много други.
Хората все повече харесват онлайн книжките, защото всеки притежава лаптоп, таблет или телефон и иска да получи бързо и по всяко време на денонощието информация.
Сега, когато сте убедени в това, че електронната книга е добра идея, е време да предприемем действия.
Желаеш ли заедно да изградим твоята СИСТЕМА за успешен онлайн бизнес през следващите 6 месеца? Кликни на бутона и кандидатствай за БЕЗПЛАТНА опознавателна среща с мен!

Вашият коментар