Предимства на електронните книги

Писането и продажбата на информационни електронни книги може да бъде чудесен начин за рекламиране и насърчаване на продажбите на даден продукт. Това е идеален начин за създаване на стойностни продукти, и добър начин за печелене на пари.

Кои са предимствата на електронните книги?

1. Електронната книга е по-евтина, а понякога дори безплатна.
При електронните книги отпадат разходите за печат, дизайн на корица, пакетиране, транспорт и т.н., което оказва влияние върху разходите за крайния потребител.
А някои електронни книги са налични в интернет и могат да се изтеглят напълно безплатно.
2. Електронната книга и по-практична.
 Разликата е драстична, когато се разхождаме с 500-700 страници през рамо и когато се разхождаме с устройство с пъти по-леко, побиращо същия и много по-голям обем текстово съдържание в дамската чанта.
Не се захабява, не събира много прах, не могат да се скъсат или увредят страниците. Ако не ни допадна, просто я изтриваме, без излишни дилеми в кой шкаф да и търсим място.
3. Персоналност
Това е възможността да пригодим съдържанието според предпочитанията си – регулиране на размера на шрифта и контраста на екрана.
Разходите за публикуване са нищожни в сравнение с разходите за печатна. Основният разход е време и няма нужда от издател.
4. Електронните книги са екологични.
За реализацията на електронната книга не загива нито едно дръвче.
Електронните книги са възможност да се спре разхищението на хартия и  избирайки да четем книга в електронния ѝ вариант, ние отдаваме своя личен принос за опазване на екологичното равновесие.
5. Електронните книги са лесни за търсене и намиране
Ако търсената от вас информация се намира в книга, която е в електронен формат и е налична в интернет пространството, то тази информация със сигурност ще стигне до вас по бързия начин. Това спестява време (както и нерви) от ходене по библиотеки, питане и ровене в различни книги или справочници.
Електронните книги носят духа на модерното, те са родени от напредъка на компютрите, което ги прави атрактивни за децата. Електронните книги са интересни и могат да помогнат на родителите да посеят обич към четенето още в ранна възраст.

Вашият коментар