Ако имаш въпроси,  свържи се с мен:

Тел. 0897434162

    имейл: help@rusankanacheva.com

Силата на твоя YouTube канал

Онлайн курс

Използвай пълната сила на твоя YouTube канал за да достигнеш до максималния брой потенциални клиенти.

Кликни на бутона и направи плащане с дебитна/кредитна карта. 

197 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по имейл: help@rusankanacheva.com, за да ти дам достъп до онлайн курса

Ето какво ще получиш, ако стартираш днес:

"Силата на твоя YouTube канал" е онлайн видео курс, до който ще имаш вечен достъп.

Не е нужно отново да плащаш за него в бъдеще.

Веднъж закупен, той остава твой завинаги.

Модул 1 – Въведение – Предварителна подготовка, Сваляне на музика в MP3 файл
Модул 2 – Обработка на картинки – Премахване на фон, Как да си направиш лого за ютуб канала, Обработка на картинки,  Обработка на портретни снимки с Paint.
 
Модул 3 – Защо е важно да изградиш YouTube канал канал, Създаване на YouTube канал, Цялостната структура на твоя YouTube канал, Заглавие и описание на видеата, Как да добавиш маркери в твоите видео клипове в YouTube, за да се показват на първа страница в Гугъл, Създаване на мини изображение, Плейлисти и End Screen, Редактиране на видеото и изисквания на които трябва да отговаря, за да се показва на предни позиции в търдачките на YouTube и гугъл.
 
Модул 4 – Създаване и снимане на видеа – Програма за снимане на видео – Camtasia, Създаване на рекламно видео – 1 част, Създаване на рекламно видео – 2 част, Снимане на екрана, Създаване на презентация с PowerPoint и снимане с Camtasia, Как да създадеш вирусно видео.
Бонуси  –  Сваляне на видео от YouTube, Как да гледаме видео със субтитри в YouTube, Как да създадеш интро за видеата си.

Кликни на бутона и направи плащане с дебитна/кредитна карта. 

197 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по имейл: help@rusankanacheva.com, за да ти дам достъп до онлайн курса

Защо създадох онлайн курса: "Силата на твоя YouTube канал"

Русанка Начева
Казвам се Русанка Начева и съм онлайн маркетинг треньор. 
Аз работя със собственици на малък бизнес, които срещат трудности с техническата част в онлайн маркетинга и биха искали с помощта на онлайн инструментите да достигнат до нови потенциални клиенти и да печелят повече.
Това, което отличава моята работа от други маркетинг треньори е, че освен, че обучавам  собствениците на малък бизнес на техническата част на онлайн маркетинта, аз съм достъпна за тях, работа лично с всеки и съм фокусирана върху това, те да получат резултати.
Благодарение на това, моите клиенти получават технически умения, които могат да прилагат в бизнеса си, като резултат, те привличат повече клиенти и печелят повече пари.
Ще ти покажа техническите инструменти с които да създаваш видеа и да достигаш до нови потенциални клиенти за да продаваш продуктите и услугите си.
Създадох този онлайн курс, за да ти покажа, как да се позиционираш в интернет с видео, как да достигнеш до нови хора и да продаваш своите продукти.
Всеки има нужда от тези основни обучения, защото голяма част от хората не познават онлайн инструментите за създаване и снимане на видео, лутат се в морето на интернет и нямат резултати.
Може все още нямаш YouTube канал или имаш, но не си го разработил, може би все още не използваш видео маркетинг за да рекламираш своя бизнес?
В онлайн курса „Силата на твоя YouTube канал“, ще ти помогна стъпка по стъпка да започнеш да снимаш интересни и стойностни видеа, с които да привличаш твоите потенциални клиенти.
Когато преминеш обучението и направиш това, което е необходимо, ще се научиш да работиш с програмата за снимане на видеа Camtasia, ще създаваш рекламни видеа, ще можеш да снимаш екрана си, ще правиш презентации и вирусни видеа.
Мислиш ли, че това е подходящо за теб?
Онлайн курсът „Силата на тво YouTube канал“ е създаден да носи реални резултати и ще ти помогне по пътя към твоя успех!
Онлайн курсът „Силата на твоя YouTube канал“ е за хора, които искат да привличат клиенти и да реализират повече продажби. Ако си от тях, този курс е точно за теб!

Често задавани въпроси

Въпрос 1: Ако сега не се възползвам, ще мога ли да го направя на по-късен етап?
Страхотен въпрос!
Ако не се възползваш сега, в бъдеще ти ще можеш да закупиш Онлайн курса, но вероятно на много по-висока цена.
Въпрос 2: Мога ли да направя плащане с онлайн картата ми, която е в друга валута?
Да, ако картата ти е в лева, евро, каквато и да е друга валута, ти можеш да платиш с нея.
Курсът на долара или коята и са е валута автоматично се пресмята от банката, в момента на покупка и обикновено е почти същия като официалния курс.
Въпрос 3: Има ли други начини за плащане, освен плащането с карта по Интернет?
Да, приемаме плащания и по банков път.
Ако направиш плащането по банков път, моля пиши ми на имейл: help@rusankanacheva.com
Въпрос 4: Притеснявам се дали ще имам резултат от онлайн курса “Силата на твоя YouTube канал“
Резултатът зависи изцяло от теб.
Аз ще те науча на всички основни принципи и тънкости, за да създадеш работещ YouTube канал с много абонати и стойностни видеа.
Най-важното обаче е какво ти ще приложиш на практика. Разбира се, имаш и моята помощ.

Русанка е истински професионалист! Обучението, което взех за имейл маркетинг бе поднесено не само лесно и разбираемо, но дори и приятно. Преди това обучение съм купувала други обучения за имейл маркетинг от други места, които не съм разбирала и съответно не съм успявала да приложа. Точно поради тази причина ми беше много неприятна тази материя, но Русанка ми помогна да пречупя това и да се справя успешно. Освен това винаги отговаря на запитванията и дава персонализирана помощ, което не всеки неин колега предлага! Със сигурност ще продължа да работя с нея и за в бъдеще и ще ползвам и други нейни обучения! Препоръчвам я най-искрено на всеки, който иска да научи техническата част на маркетинга по лек и приятен начин!!!

Диана Бонева държи фотоапарат - отзив за Русанка Начева
Диана Бонева
Продуктов фотограф

Здравейте. Искам да изкажа благодарността ❤си към Роси и нейните маратони за онлайн бизнес. Аз съм треньор по здравословно хранене и от миналата година се наложи да затворя офиса си и да работя онлайн. Благодарение на маратона за имейл маркетинг с get response, аз рестартирах бизнеса си. Много ми помогна и маратона за бизнес във фейс бук, обучението за как да правим безплатни консултации.В момнта съм в маратон за пускане и разработване на ютуб канал. Всичко това отвори пред мен нови възможности и аз мога да се похваля, че в момента вече имам много добри резултати. Благодаря още веднъж на Роси ❤и цялата й всеотдайност да ни научи на тези нови неща по отношение на онлайн бизнес. Препоръчвам горещо на всеки, който има нужда да се научи, да се включи в нейната Академия за онлайн бизнес!

2022-03-27 21_11_47-131894573_10217906091503319_2709350998061197318_n.jpg ‎- Снимки
Еми Милушева
Треньор по здравословно хранене

Казвам се Даниела Николова и искам да разкажа колко много съм радостна и възхитена от професионалното отношение на Русанка Начева.

Познавам я от няколко години, участвала съм в много нейни обучения. Всички обучения, които те подготвя са не само актуални, но и професионално и достъпно представени.

Доверих се на Русанка да направи моя сайт, и с голяма гордост го представям на моите клиенти.

Сега искам да разкажа, колко съм въодушевена от организацията, която Русанка направи за един мой семинар. Имейл маркетинг, реклама, напомнящи имейли и т.н., всичко необходимо за да се регистрират над 600 човека за семинара и след това да получат запис от семинара.

Отново се убедих, че онлайн бизнес не може да бъде успешен, ако до всеки от нас няма човек като Русанка.

Голямо благодаря!

Хубаво, спокойно и приятно се работи с професионалист като Русанка.

316747881_821343885743538_9071753479647062166_n-768x1024
Даниела Николова
Родов терапевт

Препоръчвам на всеки! Преминах 3 курса на Русанка. Неподозирани нови неща научих. Русанка е професионалист, с голям опит, всеотдайна. Запознава ви с всички тънкости. Курсовете са на достъпна цена и много важно - достъпът е вечен. По-професионално започнах да използвам възможностите на Facebook, YouTube, а E-mail маркетинга е задължителен, ако искате да печелите. Не се колебайте. Трудно е само докато започнете. Успех на всички! Огромно Благодаря на Роси!

274223082_10227675418976808_6307152372524857287_n
Петя Чорчопова
NarurallyBeneficial
Участвам в 3-ти обучителен онлайн маратона на Роси - Силата на твоя ютуб канал, а другите 2 са - Твоята красива и работеща страница и Продавай с имейл маркетинг.
Искам тук да споделя мнението си за нейната работа.
С две думи бих казала – изключителен професионалист! Благодарна съм, че попаднах на нея! Обученията й са много ясни, практични, директни и същевременно изчерпателни. Предоставя много полезни съвети и ресурси по време на уроците, което ги прави още по-стойностни. Много приятно впечатлена съм също и от нейната отзивчивост и предразположеност да помага на всеки, който среща затруднения! Освен това окуражава, мотивира и толерира всички участници!
Много полезно и приятно е човек да се учи от нея! Препоръчвам най-сърдечно и нейната работа, и нея като персона, на всеки, който търси ефективно обучение за свой онлайн бизнес!
217944355_4651997668161674_3065285090713948193_n
Нели Желева
Йога инструктор

Изключително съм впечатлена от професионализма и отзивчивостта на Роси Начева! Всичко в нейното обучение "Нет специалист с имейл маркетинг" е обяснено по лесен и достъпен начин.

Получих много повече отколкото очаквах, научих ценни неща относно  имейл маркетинга, които ми помагат в моя бизнес.

Роси е изключително отзивчив човек, който помага и отговаря на всички мои възникнали въпроси по време на курса.

Радвам се, че ти се доверих Роси! Огромно Благодаря за всичко, което създаваш и за това, че споделяш своите знания с нас! Препоръчвам горещо!

Картина2-3
Полина Радева - създател на онлайн курса - "Предизвикателството 40+"

Доверих се на Роси да изработи моя сайт и онлайн курс. Всичко, което ми направи е с невероятно качество, изображения и илюстрации. Придаде на труда ми професионалност, стойност и класа. Роси работи бързо, коректно, изключителен професионалист. Много съм доволна.

Картина89
Марияна Грант - създател на онлайн курса - "The diet's evd"

Роси, е човек, с който имам късмета да се запозная и да работим заедно. Останах приятно изненадана от това колко бързо и лесно прави нещата, които са необходими за създаването на един професионален сайт и от нейната способност да не губи време. При нея важи максимата "действие без много приказки", което е и причината за доста добри резултати. Не само, че притежава добри технически умения, но и знания относно това, как успешно да изградим връзка с нашите потенциални клиенти. Нейните обучения съдържат много стойност, без които няма как да бъдем успешни.

Освен професионалист в работата си, Роси е прекрасен човек, който притежава доброта, съобразителност и онтошение, които още повече спечелиха доверието ми към нея.

Цвети Иванова - отзив за Русанка Начева
Цвети Иванова - Йога инструктор и създател на онлайн програмата: Yoga Yerapia

Благодаря на Русанка. Тя е страхотен човек и професионалист, отдаден на това да дава качествена стойност и помага на хората как да развият бизнеса си, как да приложат знанията и уменията си онлайн и да печелят повече, достигайки нови потенциални клиенти.

Благодаря ти, че винаги си до мен във всеки един момент и ме напътстваш и съветваш с нови и полезни техники как да усъвършенствам и прилагам бизнеса си онлайн.

Дончо Раев се усмихва - отзив за Русанка Начева
Дончо Раев
Консултант по дългосрочни спестявания

Здравейте, искам да изкажа огромна благодарност на Роси и Академията й за онлайн бизнес! Участвах в 21 дневен маратон, в който научих много нови неща, които използвам вече за популяризиране на бизнеса си! Обнових фейсбук страницата, създадох youtube канал! Роси ми направи нов сайт, който стана много красив и интересен! БЛАГОДАРЯ РОСИ, ти си изключителен човек и голям професионалист! Препоръчвам с две ръце Академията за онлайн маркетинг и с нетърпения очаквам следващия маратон!

Анита Кръстева - отзив за Русанка Начева
Анита Кръстева
Nuga Best

Кликни на бутона и направи плащане с дебитна/кредитна карта. 

197 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по имейл: help@rusankanacheva.com, за да ти дам достъп до онлайн курса