Виж потенциала на визуалното представяне за твоя бизнес!

Какво ще научиш в онлайн курса:

"Визуален маркетинг за начинаещи"

Лесни, бързи и красиви дизайни с Canva

Обработка на изображения

Твоята красива електронна книжка

5/5

+БОНУС: 30 дневно безплатно членство в Бизнес клуб "Маркетинг Лидер"

Ако ти си предприемач, желаещ да привлече клиенти и да гради успешно онлайн присъствие, този курс е точно за теб. Ти си на път да се превърнеш в експерт по визуално представяне и изграждане на аудитория в онлайн пространството.
Покажи на света твоята визуална сила и завладей вниманието на твоята аудитория!
Не губи време! Запиши се сега и се присъедини към  онлайн курса „Визуално представяне онлайн и изграждане на аудитория“.

Кликни на бутона и направи плащане с дебитна/кредитна карта. 

197 лв.

117 лв.

Виртуалното визуално представяне играе ключова роля в привличането и задържането на вниманието на твоята аудитория.

С онлайн курса „Визуален маркетинг за начинаещи“,  ще откриеш умения и знания, които ще ти помогнат да завладееш виртуалното пространство.

С помощта на Canva и електронна книжка, ще превърнеш твоите идеи в изумителни визуални презентации. Ще се научиш, как да структурираш информацията си по ясен и логичен начин, използвайки визуални елементи, които ще направят твоите съобщения запомнящи се и впечатляващи.

Ами това не е всичко! Твоята креативност ще бъде върху всяка страница на електронната книжка – мощен инструмент, който ще ти помогне да създаваш атрактивни материали и ръководства. Ще научиш как да ангажираш твоята аудитория, да ги вдъхновяваш и да им представяш информацията по атрактивен начин…

Курсът „Визуален маркетинг за начинаещи“ може да бъде изключително полезен за собствениците на малък бизнес.

В днешно време визуалното представяне играе ключова роля в онлайн маркетинга. Курсът ще те научи как да създаваш привлекателни графики, видео материали, инфографики и други визуални съдържания, които могат да привлекат вниманието на потенциалните клиенти и да увеличат видимостта на твоя бизнес в социалните мрежи и онлайн платформи.

Визуалното представяне е важна част от изграждането на бранд и идентичност на бизнеса. Курсът ще те научи как да използваш цветове, шрифтове, лого и други елементи, за да създадете силна и запомняща се визуална идентичност на твоя малък бизнес. Това ще ти помогне да се отличиш от конкуренцията и да създадеш по-силна връзка с твоята аудитория.

Курсът ще те научи как да изградиш и укрепиш твоята аудитория чрез визуално представяне. Ще научиш, как да създадеш съдържание, което е атрактивно и полезно за твоята целева група. Това ще ти помогне да привлечеш лоялни последователи, които ще се ангажират с твоя бизнес и продукти.

Визуалното представяне може да подобри ефективността на твоите продажби и конверсии. Курсът ще те научи, как да създаваш привлекателни визуални елементи, които ще привличат вниманието на клиентите и ще ги мотивират да предприемат действия, като например покупка на продукт или абониране за услуга.Онлайн курсът може да стимулира креативността и иновациите в малкия бизнес. Собствениците могат да използват тези инструменти, за да развият нови идеи, да изследват пазара и да планират стратегическото развитие на своя бизнес.

Тези са само няколко начина, по които собствениците на малък бизнес могат да се възползват от курсаВизуапен маркетинг за начинаещи“ .

Курсът ще ти помогне да се отличиш в онлайн пространството, да привлечеш и задържиш клиенти и да увеличиш успеха на твоя бизнес.

Може би си мислиш...

Ако си мислиш част от тези неща, не си сам. Аз също бях там. Знам какво е. Точно това е причината да създам това обучение. Ще ти покажа как да започнеш от нулата, без да преминаваш през всички съмнения и грешки, които аз преживях и допуснах.

Проблемът не е в теб!

Проблемът не се крие в липсата на опит или липсата на средства, а в това, че никой не ни е учил на конкретни методи, техники и стратегии, с помощта на които да се справяме с визуалната и  техническата част на маркетинга.

Колкото и да си добър в експертизата си, ако не достигаш до хората с визуално представяне, мечтата ти винаги ще остане ограничена.

Това е причината да създам това обучение, което ще ти позволи да достегнеш до твоята аудитория с визуално представяне и да продадеш знанията и уменията си.

Фактът е, че работата с Canva е достъпна за всеки, който е готов да се ангажира с нея и да посвети време за усъвършенстване на техниките.

В този онлайн курс ще ти покажа два инструмента, които улесняват създаването на електронни книжки без нужда от напреднали технически познания. Тези инструменти  предлагат графичен интерфейс и дори шаблони, които да те насочат и да ти помогнат да създадеш професионално изглеждаща електронна книжка.

Какво ще научиш в онлайн курса:

"Визуален маркетинг за начинаещи?"

Лесни, бързи и красиви дизайни с Canva

Обработка на изображения

Твоята красива електронна книжка

БОНУС

Ако ти си предприемач, желаещ да привлече клиенти и да гради успешно онлайн присъствие, този курс е точно за теб. Ти си на път да се превърнеш в експерт по визуално представяне и изграждане на аудитория в онлайн пространството.
Покажи на света твоята визуална сила и завладей вниманието на твоята аудитория!
Не губи време! Запиши се сега и се присъедини към  онлайн курса „Визуално представяне онлайн и изграждане на аудитория“.

Кликни на бутона и направи плащане с дебитна/кредитна карта. 

197 лв.

117 лв.

За Русанка Начева

Русанка Начева е онлайн маркетинг треньор и уебдизайнер.
Тя работи със собственици на малък бизнес, които имат проблеми с достигането до нови потенциални клиенти в интернет и биха искали да удвоят броя на клиентите и печалбите си, като използват инструментите на онлайн маркетинга.
Това, което отличава нейната работа от други онлайн маркетинг треньори е, че нейните обучения са 100% практични и с малки и лесни стъпки обяснява на разбираем език на всеки собственик на малък бизнес, как да приложи инструментите на онлайн маркетинга в бизнеса си и да има резултати.
Благодарение на това, нейните клиенти спестяват разходи, привличат повече клиенти и печелят повече.
Мисията и е да помага на собствениците на малък бизнес, да се позиционират успешно в интернет, като ги запознава и обучава на инструментите за дигитален маркетинг , с които да придобият технически умения, за да достигат до максималния брой потенциални клиенти и да печелят повече.

Какво казват моите клиенти?

Русанка е истински професионалист! Обучението, което взех за имейл маркетинг бе поднесено не само лесно и разбираемо, но дори и приятно. Преди това обучение съм купувала други обучения за имейл маркетинг от други места, които не съм разбирала и съответно не съм успявала да приложа. Точно поради тази причина ми беше много неприятна тази материя, но Русанка ми помогна да пречупя това и да се справя успешно. Освен това винаги отговаря на запитванията и дава персонализирана помощ, което не всеки неин колега предлага! Със сигурност ще продължа да работя с нея и за в бъдеще и ще ползвам и други нейни обучения! Препоръчвам я най-искрено на всеки, който иска да научи техническата част на маркетинга по лек и приятен начин!!!

Диана Бонева държи фотоапарат - отзив за Русанка Начева
Диана Бонева
Продуктов фотограф

Препоръчвам на всеки! Преминах 3 курса на Русанка. Неподозирани нови неща научих. Русанка е професионалист, с голям опит, всеотдайна. Запознава ви с всички тънкости. Курсовете са на достъпна цена и много важно - достъпът е вечен. По-професионално започнах да използвам възможностите на Facebook, YouTube, а E-mail маркетинга е задължителен, ако искате да печелите. Не се колебайте. Трудно е само докато започнете. Успех на всички! Огромно Благодаря на Роси!

Картина2-7672095
Петя Чорчопова
NarurallyBeneficial

Здравейте. Искам да изкажа благодарността ❤си към Роси и нейните маратони за онлайн бизнес. Аз съм треньор по здравословно хранене и от миналата година се наложи да затворя офиса си и да работя онлайн. Благодарение на маратона за имейл маркетинг с get response, аз рестартирах бизнеса си. Много ми помогна и маратона за бизнес във фейс бук, обучението за как да правим безплатни консултации.В момнта съм в маратон за пускане и разработване на ютуб канал. Всичко това отвори пред мен нови възможности и аз мога да се похваля, че в момента вече имам много добри резултати. Благодаря още веднъж на Роси ❤и цялата й всеотдайност да ни научи на тези нови неща по отношение на онлайн бизнес. Препоръчвам горещо на всеки, който има нужда да се научи, да се включи в нейната Академия за онлайн бизнес!

Картина6-7672648
Еми Милушева
Треньор по здравословно хранене

Казвам се Даниела Николова и искам да разкажа колко много съм радостна и възхитена от професионалното отношение на Русанка Начева.

Познавам я от няколко години, участвала съм в много нейни обучения. Всички обучения, които те подготвя са не само актуални, но и професионално и достъпно представени.

Доверих се на Русанка да направи моя сайт, и с голяма гордост го представям на моите клиенти.

Сега искам да разкажа, колко съм въодушевена от организацията, която Русанка направи за един мой семинар. Имейл маркетинг, реклама, напомнящи имейли и т.н., всичко необходимо за да се регистрират над 600 човека за семинара и след това да получат запис от семинара.

Отново се убедих, че онлайн бизнес не може да бъде успешен, ако до всеки от нас няма човек като Русанка.

Голямо благодаря!

Хубаво, спокойно и приятно се работи с професионалист като Русанка.

316747881_821343885743538_9071753479647062166_n-768x1024
Даниела Николова
Родов терапевт
Участвам в 3-ти обучителен онлайн маратона на Роси - Силата на твоя ютуб канал, а другите 2 са - Твоята красива и работеща страница и Продавай с имейл маркетинг.
Искам тук да споделя мнението си за нейната работа.
С две думи бих казала – изключителен професионалист! Благодарна съм, че попаднах на нея! Обученията й са много ясни, практични, директни и същевременно изчерпателни. Предоставя много полезни съвети и ресурси по време на уроците, което ги прави още по-стойностни. Много приятно впечатлена съм също и от нейната отзивчивост и предразположеност да помага на всеки, който среща затруднения! Освен това окуражава, мотивира и толерира всички участници!
Много полезно и приятно е човек да се учи от нея! Препоръчвам най-сърдечно и нейната работа, и нея като персона, на всеки, който търси ефективно обучение за свой онлайн бизнес!
Картина4-7672335
Нели Желева
Йога инструктор

Какво ще научиш в програмата:

"Визуален маркетинг за начинаещи"

Лесни, бързи и красиви дизайни с Canva

Обработка на изображения

Твоята красива електронна книжка

БОНУС

Ако ти си предприемач, желаещ да привлече клиенти и да гради успешно онлайн присъствие, този курс е точно за теб. Ти си на път да се превърнеш в експерт по визуално представяне и изграждане на аудитория в онлайн пространството.
Покажи на света твоята визуална сила и завладей вниманието на твоята аудитория!
Не губи време! Запиши се сега и се присъедини към  онлайн курса „Визуално представяне онлайн и изграждане на аудитория“.

Кликни на бутона и направи плащане с дебитна/кредитна карта. 

197 лв.

117 лв.