Ако имаш въпроси, обади ми се или ми пиши!

тел.:0897434162     имейл help@rusankanacheva.com

ВЕЛКДЕНСКА ПРОМОЦИЯ

22.04 - 03.05

Купуваш онлайн курс:

"Твоята красива и работеща фейсбук страница" и получаваш

ПОДАРЪК онлайн курс: Лесни, бързи и красиви дизайни с Canva

ПОДАРЪК

Направи плащане по PayPal

64$

Направи плащане с дебитна/кредитна карта или по банков път

99 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да ти дам достъп до онлайн курса.

Ето какво ще получиш, ако стартираш днес:

"Твоята красива и работеща фейсбук страница" е онлайн видео курс, до който ще имаш вечен достъп. Не е нужно отново да плащаш за него в бъдеще. Веднъж закупен, той остава твой завинаги.

Модул 1 – Въведение: Добре дошъл, Предварителна подготовка
Модул 2 – Обработка на картинки: Сваляне на картинки, Премахване на фон, Как да си направиш лого, Обработка на картинки,  Обработка на портретни снимки с Paint, Рекламна картинка за дигитални продукти, Създаване на картинка с Canva, Създаване на видео картинка с Canva
Модул 3 – Твоята красива фейсбук страница: Създаване на фейсбук страница, Създаване на корица за фейсбук страница, Как да смените името , потребителското име, профилната снимка и корицата на страницата, Качване на видео в заглавната картинка на фейсбук страница
Модул 4 – Твоята работеща фейсбук страница:  Какво и как да публикуваш на фейсбук страницата, за да привличаш потенциални клиенти, Какво да публикуваш на фейсбук страницата, за да привличаш вниманието на хората, Силата на фейсбук лайфа, Как на направиш видео със споделяне на екрана на твоя компютър, Насрочени постове на фейсбук страницата ти, Създаване на платена реклама на твоята фейсбук страница, Създаване на реклама на фейсбук пост, Как да създадеш Инстаграм акаунт и да го свържеш с фейсбук страницата си, Как да настройваш постовете си да се публикуват автоматично във фейсбук и в инстаграм, Създай общност(група ) към фейсбук страницата си
Бонуси  – Как да обновиш съдържанието на фейсбук страницата, дори да не си създал публикация,  Как бързо и лесно да промотираш във фейсбук групи, Как да следим други страници в нашата индустрия, Как да свалиш видео от фейсбук страницата си на компютъра

ПОДАРЪК

Направи плащане по PayPal

64$

Направи плащане с дебитна/кредитна карта или по банков път

99 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да ти дам достъп до онлайн курса

Защо създадох онлайн курса"Твоята красива и работеща фейсбук страница"

Русанка Начева

Създател на онлайн курсовете: Нет позициониране за начинаещи, Нет специалист с имейл маркетинг, Силата на твоя Ютуб канал, Твоята красива и работеща фейсбук страница и Твоята красива електронна книга.
Аз съм Русанка Начева и съм треньор по интернет маркетинг.
Мога да ти помогна в  твоето онлайн развитие –  да те науча как да направиш красива и работеща фейсбук страница, как да станеш разпознаваем онлайн.
Създавам този курс за да ти покажа как да се позиционираш в интернет със своята фейсбук страница, как да достигнеш до нови хора и да продаваш своите продукти.
Всеки има нужда от тези основни обучения, защото голяма част от хората не познават онлайн инструментите за създаване на красива и работеща фейсбук страница, лутат се в морето на интернет и нямат резултати.
Може би все още нямаш фейсбук страница? Или може би имаш, но нямаш резултати?
С онлайн курса, ще ти помогна стъпка по стъпка да направиш една красива и работеща фейсбук страница, с която да привличаш твоите потенциални клиенти.
Когато преминеш обучението и направиш това, което е необходимо, ти ще можеш да създаваш  интересни мотивационни картинки и привлекателна корица за твоята фейсбук страница. Ще знаеш какво да публикуваш, за да привличаш повече фенове и клиенти към твоя бизнес.
Мислиш ли, че това е подходящо за теб?
Онлайн курсът „Твоята красива и работеща фейсбук страница“ е създаден да носи реални резултати и ще ти помогне по пътя към твоя успех!
Този курс е за хора, които искат да привличат клиенти и да реализират повече продажби. Ако си от тях,  онлайн курсът е точно за теб!

Често задавани въпроси

Въпрос 1: Ако сега не се възползвам, ще мога ли да го направя на по-късен етап?
Страхотен въпрос!
Ако не се възползваш сега, в бъдеще ти ще можеш да закупиш Онлайн курса, но вероятно на много по-висока цена.
Въпрос 2: Виждам, че сумата, която трябва да платя е в долари. Мога ли да направя плащане с онлайн картата ми, която е в лева?
Да, ако картата ти е в лева, евро, каквато и да е друга валута, ти можеш да платиш с нея.
Курсът на долара автоматично се пресмята от банката, в момента на покупка и обикновено е почти същия като официалния курс.
Въпрос 3: Има ли други начини за плащане, освен плащането с карта по Интернет?
Да, приемаме плащания и по банков път.
Ако направиш плащането по банков път, моля пиши ми на имейл: help@rusankanacheva.com
Въпрос 4: Притеснявам се дали ще имам резултат от онлайн курса “Твоята красива и работеща фейсбук страница”
Резултатът зависи изцяло от теб.
Аз ще те науча на всички основни принципи и тънкости, за да създадеш красива и работеща фейсбук страница.
Най-важното обаче е какво ти ще приложиш на практика. Разбира се, имаш и моята помощ.

ПОДАРЪК

Направи плащане по PayPal

64$

Направи плащане с дебитна/кредитна карта или по банков път

99 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да ти дам достъп до онлайн курса

Роси винаги ме е изненадвала със своята упоритост, бързина и прекрасни резултати. Работата в интернет е нейната страст. Тя е прекрасен учител, който работи с любов! Роси обяснява достъпно и разбираемо и нещата изглеждат лесни.

Благодаря Роси за чудесния курс, поднесен с лекота. С твоя курс много хора ще придобият знания как да разпространяват своите продукти в интернет и да популяризират своята дейност. Благодаря, че те има!

2019-10-02_1539
Ирина Танчева - създател на онлайн тренинга „Сбъдване на Мечтите”

Изключително съм впечатлена от професионализма и отзивчивостта на Роси Начева! Всичко в нейното обучение Твоята красива и работеща фейсбук страница е обяснено по лесен и достъпен начин.

Получих много повече отколкото очаквах, научих ценни неща относно  фейсбук маркетинга, които ми помагат в моя бизнес.

Роси е изключително отзивчив човек, който помага и отговаря на всички мои възникнали въпроси по време на курса.

Радвам се, че ти се доверих Роси! Огромно Благодаря за всичко, което създаваш и за това, че споделяш своите знания с нас! Препоръчвам горещо!

Картина2-3
Полина Радева - създател на онлайн курса - "Предизвикателството 40+"

Доверих се на Роси да изработи моя сайт и онлайн курс. Всичко, което ми направи е с невероятно качество, изображения и илюстрации. Придаде на труда ми професионалност, стойност и класа. Роси работи бързо, коректно, изключителен професионалист. Много съм доволна.

Картина89
Марияна Грант - създател на онлайн курса - "The diet's evd"

Роси, е човек, с който имам късмета да се запозная и да работим заедно. Останах приятно изненадана от това колко бързо и лесно прави нещата, които са необходими за създаването на един професионален сайт и от нейната способност да не губи време. При нея важи максимата "действие без много приказки", което е и причината за доста добри резултати. Не само, че притежава добри технически умения, но и знания относно това, как успешно да изградим връзка с нашите потенциални клиенти. Нейните обучения съдържат много стойност, без които няма как да бъдем успешни.

Освен професионалист в работата си, Роси е прекрасен човек, който притежава доброта, съобразителност и онтошение, които още повече спечелиха доверието ми към нея.

Картина2
Цвети Иванова - Йога инструктор и създател на онлайн програмата: Yoga Yerapia

Изключително съм очарована, както от курса, така и от самата създателка- Русанка Начева! Обучителните материали са добре структурирани и подредени , така че да са лесни за следване, като стъпки. Вече имам и добри резултати, като доказателство, че курсът е полезен! Благодаря ти Роси!

Тодорка Желева се усмихва - отзив за Русанка Начева
Тодорка Желева - МЛМ консултант

Благодаря на Русанка. Тя е страхотен човек и професионалист, отдаден на това да дава качествена стойност и помага на хората как да развият бизнеса си, как да приложат знанията и уменията си онлайн и да печелят повече, достигайки нови потенциални клиенти.

Благодаря ти, че винаги си до мен във всеки един момент и ме напътстваш и съветваш с нови и полезни техники как да усъвършенствам и прилагам бизнеса си онлайн.

Дончо Раев се усмихва - отзив за Русанка Начева
Дончо Раев
Консултант по дългосрочни спестявания

Здравейте, искам да изкажа огромна благодарност на Роси и Академията й за онлайн бизнес! Участвах в 21 дневен маратон, в който научих много нови неща, които използвам вече за популяризиране на бизнеса си! Обнових фейсбук страницата, създадох youtube канал! Роси ми направи нов сайт, който стана много красив и интересен и то само за 5 дни! БЛАГОДАРЯ РОСИ, ти си изключителен човек и голям професионалист! Препоръчвам с две ръце Академията за онлайн бизнес и с нетърпения очаквам следващия маратон!

Анита Кръстева - отзив за Русанка Начева
Анита Кръстева
Nuga Best

За Роси, мога да кажа, че е много добър учител, обяснява по разбираем начин, винаги се отзовава на въпросите възникнали по време на обучението. Отзивчива, внимателна, позитивна и знае как да поднесе по лесен начин информацията.

Благодарна и признателна съм ти Роси за времето, което отделяш за да ни научиш на много полезни неща! Радвам се, че си мой ментор и ти Благодаря от сърце! Желая ти здраве и още много успехи!

Марийка Джокова - отзив за Русанка Начева
Мария Джокова
МЛМ консултант