Ако имаш въпроси, обади ми се или ми пиши!

тел.:0897434162     имейл: help@rusankanacheva.com

Видео със StreamYard

Мастър клас

StreamYard е студио за стрийминг на живо на твоя браузър.
Със StreamYard ще спестиш много време и ще можеш да излъчваш на живо директно към Facebook страницата си, групата, YouTube, LinkedIn.
Можеш да интервюрираш гости, да споделяш екрана на лаптопа си на живо и да презентираш предентации на PowerPont
Когато имаме насрочен уебинар в уебинарна зала, хората се регистрират, но много молко хора присъстват на живо в залата. Това, което работи сега е да се излъчва на живо във фейсбук или на ютуб канала.
В този мастър клас, ще ти покажа как да работиш с програмата StreamYard, която е много лесна за използване и в същото време, много мощна програма за предаване на живо.

Направи плащане с дебитна/кредитна карта или по банков път

69лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да получиш достъп до Мастър класа.

Ето какво ще научиш, ако стартираш днес...

Видео със StreamYard е Мастър клас, до който ще имаш вечен достъп. Не е нужно отново да плащаш за него в бъдеще. Веднъж закупен, той остава твой завинаги. 

  • Регистрация и настройки в StreamYard 
  • Как да споделим екрана на лаптопа със StreamYard, как да поканим гости в студиото и как да предаваме на живо
  • SreamYard през телефона
  • Как да свалим видеото в МР4 файл, ако използваме безплатната версия на програмата 
  • Как да  качим видеото в ютуб канала си
  • Описание на видеото
  • Ключови думи – маркери
  • Създаване на мини изображение за видеото в Ютуб– тъмбнейл  
Накрая ще имате домашно – да направите фейсбук лайф на живо на вашата фейсбук страница  със студиото на StreamYard , след това да го свалите в МР4 формат и да го качите на ютуб канала си, да направете описание, да  поставете ключови думи, мини изображение и завършващ екран на видеото.

Защо създавам Мастър класа: Видео със StreamYard?

Аз съм Русанка Начева – Онлайн маркетинг треньор, помагам на хора, които имат продукт или услуга да се позиционират в интернет и да продават онлайн, дори и да  нямат технически умения.
Автор съм на няколко онлайн курса за: FaceBook, YouTube, имейл-маркетинг, Canva и ОНЛАЙН МАРАТОНИТЕ – „Твоята красива и работеща фейсбук страница“, „Силата на твоя YouTube канал“,  „Продавай с имейл маркетинг“
В този мастър клас ще те науча как технически да използваш StreamYard, за да предаваш на живо фейсбук лайфове и видеа. Ще ти покажа и как да поканиш гости в студиото и да предаваш на живо.
Ще ти покажа, как да свалиш записа на лаптопа и как да го качиш на Ютуб канала си. Как да поставиш на видеото в Ютуб описание, ключови думи, мини изображение и завършващ екран.
Голяма част от хората подценяват експертизата си.
Не подценявай твоя талант, не подценявай това което можеш да поднесеш на хората, не подценявай това което си научил и знаеш.
Това което ти знаеш и ценно за хората, които се интересуват от твоята ниша и ти си длъжен от морална гледна точка да създадеш съдържание, което помага на тях.
Сега е времето да заявиш твоята експертиза на хората.
Хората трябва да разберат какво правиш, как го правиш и защо ти си човекът, който ще промени живота им.
Трябва официално да затвърдиш своята експертиза.
Кажи публично на хората – Хей това е моята тема, това е нещото, което правя, това са хората на които помагам.
Хората не ги интересува дали си професионалист или колко години имаш опит. Те просто имат нужда от някой, който наистина го е грижа за тях, който наистина да им помага, да ги хване за ръка и да ги преведе по пътя.
Когато преминеш обучението и направиш това, което е необходимо ще се научиш  технически да използваш студиото на програмата StreamYard.
Ще се научиш как да свалиш записа от платформата и да го качиш на Ютуб канала си, как да поставиш описание, ключови думи, мини изображение и завършващ екран.
Мислиш ли, че това е подходящо за теб?
Мастър класът: Видео със StreamYard  е създаден да носи реални резултати.
 

Често задавани въпроси

Въпрос 1: Ако сега не се възползвам, ще мога ли да го направя на по-късен етап?
Страхотен въпрос!
Ако не се възползваш сега, в бъдеще ти ще можеш да закупиш Онлайн курса, но вероятно на много по-висока цена.
Въпрос 2: Има ли други начини за плащане, освен плащане по банков път?
Да, приемаме плащания и по Изи пей.
Ако направиш плащането по Изи пей, моля, обади се по телефона или пиши ми на имейл: help@rusankanacheva.com
Въпрос 3: Притеснявам се дали ще имам резултат от Мастър класа: Видео със StreamYard.
Резултатът зависи изцяло от теб.
Аз ще те науча на всички технически умения, основни принципи и тънкости, за да се научиш да използваш студиото на StreamYard. 
Най-важното обаче е какво ти ще приложиш на практика. Разбира се, имаш и моята помощ.

Направи плащане с дебитна/кредитна карта или по банков път

69лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да получиш достъп до Мастър класа.

Роси винаги ме е изненадвала със своята упоритост, бързина и прекрасни резултати. Работата в интернет е нейната страст. Тя е прекрасен учител, който работи с любов! Роси обяснява достъпно и разбираемо и нещата изглеждат лесни.

Благодаря Роси за чудесния курс, поднесен с лекота. С твоя курс много хора ще придобият знания как да разпространяват своите продукти в интернет и да популяризират своята дейност. Благодаря, че те има!

2019-10-02_1539
Ирина Танчева - създател на онлайн тренинга „Сбъдване на Мечтите”

Изключително съм впечатлена от професионализма и отзивчивостта на Роси Начева! Всичко в нейното обучение "Нет специалист с имейл маркетинг" е обяснено по лесен и достъпен начин.

Получих много повече отколкото очаквах, научих ценни неща относно  имейл маркетинга, които ми помагат в моя бизнес.

Роси е изключително отзивчив човек, който помага и отговаря на всички мои възникнали въпроси по време на курса.

Радвам се, че ти се доверих Роси! Огромно Благодаря за всичко, което създаваш и за това, че споделяш своите знания с нас! Препоръчвам горещо!

Картина2-3
Полина Радева - създател на онлайн курса - "Предизвикателството 40+"

Доверих се на Роси да изработи моя сайт и онлайн курс. Всичко, което ми направи е с невероятно качество, изображения и илюстрации. Придаде на труда ми професионалност, стойност и класа. Роси работи бързо, коректно, изключителен професионалист. Много съм доволна.

Картина89
Марияна Грант - създател на онлайн курса - "The diet's evd"

Роси, е човек, с който имам късмета да се запозная и да работим заедно. Останах приятно изненадана от това колко бързо и лесно прави нещата, които са необходими за създаването на един професионален сайт и от нейната способност да не губи време. При нея важи максимата "действие без много приказки", което е и причината за доста добри резултати. Не само, че притежава добри технически умения, но и знания относно това, как успешно да изградим връзка с нашите потенциални клиенти. Нейните обучения съдържат много стойност, без които няма как да бъдем успешни.

Освен професионалист в работата си, Роси е прекрасен човек, който притежава доброта, съобразителност и онтошение, които още повече спечелиха доверието ми към нея.

Картина2
Цвети Иванова - Йога инструктор и създател на онлайн програмата: Yoga Yerapia

Изключително съм очарована, както от курса "Нет специалист с имейл маркетинг" , така и от самата създателка- Русанка Начева! Обучителните материали са добре структурирани и подредени , така че да са лесни за следване, като стъпки. Вече имам и добри резултати, като доказателство, че курсът е полезен! Благодаря ти Роси!

Тодорка Желева се усмихва - отзив за Русанка Начева
Тодорка Желева - МЛМ консултант

Благодаря на Русанка. Тя е страхотен човек и професионалист, отдаден на това да дава качествена стойност и помага на хората как да развият бизнеса си, как да приложат знанията и уменията си онлайн и да печелят повече, достигайки нови потенциални клиенти.

Благодаря ти, че винаги си до мен във всеки един момент и ме напътстваш и съветваш с нови и полезни техники как да усъвършенствам и прилагам бизнеса си онлайн.

Дончо Раев се усмихва - отзив за Русанка Начева
Дончо Раев
Консултант по дългосрочни спестявания

Здравейте, искам да изкажа огромна благодарност на Роси и Академията й за онлайн бизнес! Участвах в 21 дневен маратон, в който научих много нови неща, които използвам вече за популяризиране на бизнеса си! Обнових фейсбук страницата, създадох youtube канал! Роси ми направи нов сайт, който стана много красив и интересен и то само за 5 дни! БЛАГОДАРЯ РОСИ, ти си изключителен човек и голям професионалист! Препоръчвам с две ръце Академията за онлайн бизнес и с нетърпения очаквам следващия маратон!

Анита Кръстева - отзив за Русанка Начева
Анита Кръстева
Nuga Best

За Роси, мога да кажа, че е много добър учител, обяснява по разбираем начин, винаги се отзовава на въпросите възникнали по време на обучението. Отзивчива, внимателна, позитивна и знае как да поднесе по лесен начин информацията.

Благодарна и признателна съм ти Роси за времето, което отделяш за да ни научиш на много полезни неща! Радвам се, че си мой ментор и ти Благодаря от сърце! Желая ти здраве и още много успехи!

Марийка Джокова - отзив за Русанка Начева
Мария Джокова
МЛМ консултант