"ОНЛАЙН НА СТЕПЕН ШЕСТ"

Научи коя е СИСТЕМАТА за успешен онлайн бизнес

"Онлайн на степен шест" е онлайн програма, до която ще имаш вечен достъп. Не е нужно отново да плащаш за нея в бъдеще.

Веднъж закупена, тя остава твоя завинаги.

Избери план, който е подходящ за теб:

Програмата: "Система за успешен онлайн бизнес" е с продължителност 12 месеца и включва:

Фейсбук страница

Ще ти покажа как да създадеш фейсбук страница, как да смениш името , потребителското име, профилната снимка и корицата на страницата, как да създадеш корица на страницата, какво да публикуваш на фейсбук страницата, за да привличаш вниманието на хората, Силата на фейсбук лайфа, как да създадеш платена реклама на на фейсбук пост, Как да създадеш Инстаграм акаунт и да го свържеш с фейсбук страницата си, как да настройваш постовете си да се публикуват автоматично във фейсбук и в инстаграм,как да създадеш общност(група ) към фейсбук страницата си, как да създадеш видео сас StreamYard и аутокю за телефона.

Ютуб канал и снимане на видеа 

Ще ти покажа,как да създадеш Ютуб канал, как да създадеш работещо заглавие за видеото, описание, как да добавиш ключови думи за видеото, тъмбнейл, End Skreen, плейлист, коя програма да използваш за снимане на видеа, как да снимаш екрана на лаптопа, как да създадеш рекламно видео , как да снимаш презентация с PowerPoint и как да създадеш вирусно видео.

Инстаграм за бизнес

Ще ти покажа как да създадеш инстаграм акаунт и как да го свържеш с фейсбук страницата си, профилна снимка, био, стори, хайлайти, как да публикуваме едновременно в инстаграм и фейсбук, репост, лайф видео, IGTV, хаштагове, SEO, Adobe Lightroon

Електронна книжка

Ще ти покажа как да създадеш красива електронна книжка с PowrPoint, как да създадеш крорица, как да качиш книжката в интернет и как да създадеш красива рекламна 3D картинка.

Имейл маркетинг с автаматизирани консултации

Ще ти покажа как да се регистрираш в платформа за събиране на имейли, как да създадеш кампания, аутореспондър, как да изпращаш имейли на живо,  защита на личните данни, създаване на лендинг страница с шаблон, от нулата, с благодарствена страница, форма за събиране на имейли за уебсайт, как да създадем продажбена страница, как да следим статистиката на имейлите, заглавие, структура и видове имейли.
Ще ти помогна стъпка по стъпка, как да направиш автоматизирана маркетингова фуния в която да привлечеш правилните хора, които да се борят за класификация за твоята безплатна консултация.

Индивидуални консултации 

Изработка на уебсайт

Членство в Бизнес клуб „Маркетинг Лидер“

Защо създадох Програмата:

"Онлайн на степен шест" ?

Русанка Начева
Казвам се Русанка Начева и съм онлайн маркетинг треньор. 
Аз работя със собственици на малък бизнес, които срещат трудности с техническата част в онлайн маркетинга и биха искали с помощта на онлайн инструментите да достигнат до нови потенциални клиенти и да печелят повече.
Това, което отличава моята работа от други маркетинг треньори е, че освен, че обучавам  собствениците на малък бизнес на техническата част на онлайн маркетинта, аз съм достъпна за тях, работа лично с всеки и съм фокусирана върху това, те да получат резултати.
Благодарение на това, моите клиенти получават технически умения, които могат да прилагат в бизнеса си, като резултат, те привличат повече клиенти и печелят повече пари.
Искам да ти помогна да станеш разпознаваем онлайн, да те науча как да създаваш интересно и стойностно съдържание в интернет с помощта на онлайн инструментите.
Създадох тази Програма, за да ти покажа, как да усвоиш техническата част на онлайн маркетинга, как да се позиционираш в интернет, за да достигнеш до нови хора и да продаваш своите продукти.
Всеки има нужда от тези основни обучения, защото голяма част от малките бизнеси не могат да си подволят да делегират и имат нужда да се  запознаят с онлайн инструментите.
За 1 година можете да развиете успешен онлайн бизнес, като се научите как да използвате техническите инструменти, за да достигнете но максималния брой потенциални клиенти и да развиете своя онлайн бизнес в интернет.
Програмата: „Онлайн на степен шест“ ще ти помогне да усвоиш технически умения, които можеш да приложиш в бизнеса с и като резултат, ще привличаш повече клиенти и ще печелиш повече пари.
Когато преминеш обучението и направиш това, което е необходимо ще се окажеш с красива и успешна страница с последователи, с ютуб канал и видеа, които привличат клиенти, с онлайн книжка, която можеш да използваш като магнит за нови клиенти или да продаваш в интернет, ще се научиш да работиш с имейл маркетинг, като автоматизираш голяма част от дейностите в бизнеса и като резултат ще имаш повече свободно време.
Мислиш ли, че това е подходящо за теб?
Програмата:  „Онлайн на степен шест“  е създадена да носи реални резултати.
С помощта на обучението ти ще достигнеш да твоите потенциални клиенти в интернет и ще ги превърнеш в купувачи.
Искам с това, което зная и това, което мога да ти помогна да се позиционираш в интернет, да бъдеш успешен, независим и щастлив.
В днешно време, ако нямаш бранд, ако нямаш позициониране в интернет, ти нямаш нищо. Продукти много, но само тези, които имат лице в интернет биват забелязвани.

Избери план, който е подходящ за теб:

Често задавани въпроси

Страхотен въпрос!
Ако не се възползваш сега, в бъдеще ти ще можеш да закупиш Онлайн курсът, но вероятно на много по-висока цена.
Да, приемаме плащания и по банков път.
Ако направиш плащането по банков път, моля пиши ми на имейл: help@rusankanacheva.com
Резултатът зависи изцяло от теб.
Аз ще те науча на всички основни принципи и тънкости, за да достегнеш до максималния брой потенциални клиенти и как да ги превърнеш в купувачи с помощта на имейл маркетинга.
Най-важното обаче е какво ти ще приложиш на практика. Разбира се, имаш и моята помощ

Роси винаги ме е изненадвала със своята упоритост, бързина и прекрасни резултати. Работата в интернет е нейната страст. Тя е прекрасен учител, който работи с любов! Роси обяснява достъпно и разбираемо и нещата изглеждат лесни.

Благодаря Роси за чудесния курс, поднесен с лекота. С твоя курс много хора ще придобият знания как да разпространяват своите продукти в интернет и да популяризират своята дейност. Благодаря, че те има!

2019-10-02_1539
Ирина Танчева - създател на онлайн тренинга „Сбъдване на Мечтите”

Изключително съм впечатлена от професионализма и отзивчивостта на Роси Начева! Всичко в нейното обучение "Нет специалист с имейл маркетинг" е обяснено по лесен и достъпен начин.

Получих много повече отколкото очаквах, научих ценни неща относно  имейл маркетинга, които ми помагат в моя бизнес.

Роси е изключително отзивчив човек, който помага и отговаря на всички мои възникнали въпроси по време на курса.

Радвам се, че ти се доверих Роси! Огромно Благодаря за всичко, което създаваш и за това, че споделяш своите знания с нас! Препоръчвам горещо!

Картина2-3
Полина Радева - създател на онлайн курса - "Предизвикателството 40+"

Доверих се на Роси да изработи моя сайт и онлайн курс. Всичко, което ми направи е с невероятно качество, изображения и илюстрации. Придаде на труда ми професионалност, стойност и класа. Роси работи бързо, коректно, изключителен професионалист. Много съм доволна.

Картина89
Марияна Грант - създател на онлайн курса - "The diet's evd"

Роси, е човек, с който имам късмета да се запозная и да работим заедно. Останах приятно изненадана от това колко бързо и лесно прави нещата, които са необходими за създаването на един професионален сайт и от нейната способност да не губи време. При нея важи максимата "действие без много приказки", което е и причината за доста добри резултати. Не само, че притежава добри технически умения, но и знания относно това, как успешно да изградим връзка с нашите потенциални клиенти. Нейните обучения съдържат много стойност, без които няма как да бъдем успешни.

Освен професионалист в работата си, Роси е прекрасен човек, който притежава доброта, съобразителност и онтошение, които още повече спечелиха доверието ми към нея.

Картина2
Цвети Иванова - Йога инструктор и създател на онлайн програмата: Yoga Yerapia

Изключително съм очарована, както от курса "Нет специалист с имейл маркетинг" , така и от самата създателка- Русанка Начева! Обучителните материали са добре структурирани и подредени , така че да са лесни за следване, като стъпки. Вече имам и добри резултати, като доказателство, че курсът е полезен! Благодаря ти Роси!

Тодорка Желева се усмихва - отзив за Русанка Начева
Тодорка Желева - МЛМ консултант

Благодаря на Русанка. Тя е страхотен човек и професионалист, отдаден на това да дава качествена стойност и помага на хората как да развият бизнеса си, как да приложат знанията и уменията си онлайн и да печелят повече, достигайки нови потенциални клиенти.

Благодаря ти, че винаги си до мен във всеки един момент и ме напътстваш и съветваш с нови и полезни техники как да усъвършенствам и прилагам бизнеса си онлайн.

Дончо Раев се усмихва - отзив за Русанка Начева
Дончо Раев
Консултант по дългосрочни спестявания

Здравейте, искам да изкажа огромна благодарност на Роси и Академията й за онлайн бизнес! Участвах в 21 дневен маратон, в който научих много нови неща, които използвам вече за популяризиране на бизнеса си! Обнових фейсбук страницата, създадох youtube канал! Роси ми направи нов сайт, който стана много красив и интересен и то само за 5 дни! БЛАГОДАРЯ РОСИ, ти си изключителен човек и голям професионалист! Препоръчвам с две ръце Академията за онлайн бизнес и с нетърпения очаквам следващия маратон!

Анита Кръстева - отзив за Русанка Начева
Анита Кръстева
Nuga Best

За Роси, мога да кажа, че е много добър учител, обяснява по разбираем начин, винаги се отзовава на въпросите възникнали по време на обучението. Отзивчива, внимателна, позитивна и знае как да поднесе по лесен начин информацията.

Благодарна и признателна съм ти Роси за времето, което отделяш за да ни научиш на много полезни неща! Радвам се, че си мой ментор и ти Благодаря от сърце! Желая ти здраве и още много успехи!

Марийка Джокова - отзив за Русанка Начева
Марийка Джокова
МЛМ консултант