КУПИ ПРЕДИ ВСИЧКИ

МАЛЪК БИЗНЕС

ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Наръчник по дигитален маркетинг за начинаещи

Поръчай предварително книгата "Малък бизнес, големи възможности“

с 20% отстъпка

Кликни на бутона и поръчай КНИГАТА сега >>

25.00 лв

19.90 лв

Заплати книгата с карта и ще получиш подарък - Онлайн курс

"Лесни, бързи и красиви дизайни с Canva"

Специално предложение, валидно за поръчки до 19:00 часа на 20.09.2023

  • 00Дни
  • 00Часа
  • 00Минути
  • 00Секунди

Какво ще получиш в книгата?

Тази книга е предназначена, да те въведе във вълнуващия свят на дигиталния маркетинг и да ти помогне да изградиш успешен онлайн бизнес.

В днешно време, в което целият свят е свързан през интернет, присъствието на твоята фирма или марка в онлайн пространството е от съществено значение за успеха. Въпреки това, за много начинаещи предприемачи, светът на дигиталния маркетинг може да изглежда сложен и пълен с неизвестни.

В тази книга ще се научиш, как да развиеш своя малък бизнес, използвайки възможностите на дигиталния маркетинг. Ще разбереш основните принципи и стратегии, които ще ти помогнат да се свържеш с целевата аудитория, да увеличиш видимостта си онлайн и да генерираш приходи.

Искаш ли да научиш, как да изградиш успешен онлайн маркетинг?

Искаш ли да откриеш потенциала на дигиталния маркетинг?

Поръчай предварително книгата "Малък бизнес, големи възможности“

с 20% отстъпка

Кликни на бутона и поръчай КНИГАТА сега >>

25.00 лв

19.90 лв

Заплати книгата с карта и ще получиш подарък - Онлайн курс

"Лесни, бързи и красиви дизайни с Canva"

Джон Рокфелер е казал:

"Ако искате да успеете, трябва да вървите по нови пътеки, а не да следвате утъпкания път на вече постигнатия успех. Вашето благополучие зависи от вашите решения."

Не иска ли всеки да бъде успешен и адаптивен?

Стратегиите за дигитален маркетинг, които ще научиш в книгата, ще ти помогнат да имаш нечестно предимство в бизнеса срещу своите конкуренти, които заграбват пазарен дял от теб.

Книгата "Малък бизнес, големи възможности" ще ти предостави ценни съвети и стратегии, които можеш да използваш във всеки етап от твоето предприемаческо пътуване.

Книгата "Малък бизнес, големи възможности" е създадена с идеята да ти осигури не само знания и техники, но и вдъхновение да разшириш твоето предприемаческо начинание и да постигнеш успех в онлайн пространството.

Независимо дали искаш да научиш основите на дигиталния маркетинг или да оптимизираш вече съществуващия си онлайн бизнес, тази книга е твоето ръководство за постигане на успех в днешния конкурентен бизнес свят.

Проучване на изследователски център по предприемачество и бизнес анализи, извършено в областта на предприемачеството и бизнеса, представя тревожна статистика, че 9 от 10 новоосновани бизнеса не успяват да преодолеят предизвикателствата и фалират през първата си година на съществуване.

Мислиш ли, че статистиката ще те подмине?

Високата инфлация и неблагоприятната икономическа обстановка могат да повлияят върху успеха на малките бизнеси. На базата на последните проучвания, броят на провалилите се бизнеси вероятно ще продължи да се увеличава в близко бъдеще.

Ти можеш да бъдеш този 1 човек от 10, който ще има успешен бизнес и ще е на печалба.

Това е причината поради която създадох тази книга, да бъдеш този 1 човек от 10, който развива успешен онлайн бизнес и знае какво да прави с ресурсите си!

Поръчай предварително книгата "Малък бизнес, големи възможности“

с 20% отстъпка

Кликни на бутона и поръчай КНИГАТА сега >>

25.00 лв

19.90 лв

Заплати книгата с карта и ще получиш подарък - Онлайн курс

"Лесни, бързи и красиви дизайни с Canva"

Кой е най-големият проблем на собствениците на малък бизнес в дигиталния маркетинг ?

Най-големият проблем в дигиталния маркетинг за собствениците на малки бизнеси е липсата на достатъчно знания за ефективни дигитални маркетингови стратегии. Въпреки че дигиталният маркетинг може да предостави големи възможности за развитие и нарастване на продажбите, малките бизнеси често срещат затруднения при усвояването на тези технологии.

Колко често в твоя бизнес страдаш от следните проблеми?

🧿 Липса на знания и опит: Някои собственици на малки бизнеси нямат достатъчно знания или опит в областта на дигиталния маркетинг и трудно разбират и използват ефективни онлайн инструменти и стратегии.

🧿 Ограничен бюджет: За разлика от по-големите фирми, малките бизнеси често разполагат с ограничен бюджет за маркетинг. Това ограничава възможностите им да инвестират във високотехнологични рекламни кампании и софтуерни решения.

🧿 Конкуренция: В дигиталния свят конкуренцията е огромна. Въпреки това, малките бизнеси могат да се изправят пред предизвикателствата да се откроят от много по-големите и добре утвърдени конкуренти.

🧿 Сложност на онлайн платформите: Рекламните платформи като Google Ads, Facebook Ads и други предлагат множество възможности, но тяхната сложност може да направи трудно разбирането и оптимизирането на рекламните кампании.

🧿 Промяна в алгоритмите: Алгоритмите на търсачките и социалните мрежи често се променят, което може да повлияе на видимостта и резултатите от дигиталните маркетингови усилия.

Книгата "Малък бизнес, големи възможности: Наръчник за дигитален маркетинг за начинаещи" има потенциала да помогне на собствениците на малки бизнеси, които се сблъскват с предизвикателства в областта на дигиталния маркетинг.

„Малък бизнес, големи възможности“ ще ти представи основните принципи на дигиталния маркетинг и ще обясни основните инструменти и стратегии, които могат да бъдат използвани от малкия бизнес. Това ще помогне на начинаещите собственици на бизнеси да разберат основите на онлайн маркетинга и как той може да подпомогне развитието на техния бизнес.

Собствениците на малки бизнеси обикновено имат ограничено време и ресурси за маркетинг. Тази книга ще ти предложи практически съвети за оптимизиране на маркетинговите усилия, така че те да постигнат максимален ефект с минимални усилия и бюджет.

Онлайн маркетингът предлага множество платформи и инструменти, които могат да бъдат използвани. Книгата „Малък бизнес, големи възможности“ ще ти предложи насоки за избора на най-подходящите платформи за конкретен бизнес и как да се справиш с тях.

Книгата ти предоставя съвети и трикове за преодоляване на общите предизвикателства, свързани с дигиталния маркетинг, като например управление на онлайн репутация, справяне с негативни коментари и др.

Книгата „Малък бизнес, големи възможности" предоставя полезни и приложими съвети, ясно структурирана информация и мотивиращи примери, тя има потенциала да помогне на собствениците на малки бизнеси да разберат и използват ефективно дигиталния маркетинг, за да увеличат видимостта и успеха на бизнеса.

Вероятно си мислиш?

Нормално е да мислиш всичко това

Аз също бях там. Знам какво е. Точно това е причината да напиша тази книга. Ще ти покажа стъпка по стъпка, как да се възползваш максимално от възможностите на дигиталния маркетинг, без да преминаваш през всички съмнения и грешки, които аз преживях и допуснах.

Проблемът не е в теб!

Проблемът не се крие в липсата на опит или липсата на средства, а в това, че никой не те е учил на конкретни методи, техники и стратегии, с помощта на които да се възползваш от възможностите на дигиталния маркетинг

Колкото и да си добър в експертизата си, ако не достигаш до хората с маркетинг, мечтата ти винаги ще остане ограничена.

Това е причината да напиша тази книга, която ще ти позволи да достигнеш до твоята аудитория с инструментите на дигиталния маркетинг и да продадеш знанията и уменията си.

Вероятно си пробвал всички начини, които интернет ти дава като алтернатива за успешен дигитален маркетинг. Но истината е, че всички добре доказани методи са методите от практиката.

Не се опитвай да откриеш топлата вода. Използвай я!

Това от което се нуждаеш е нещо, което работи сега и то бързо с дългосрочни и сигурни резултати.

Вече няма да се чувстваш объркан в дигиталния свят, просто трябва да следваш стъпка по стъпка стратегиите в книгата.

От всички методи и стратегии винаги си знаел, че има нещо, което ще сработи за теб и твоя малък бизнес, просто не си го намерил.

Днес е обратно, то те намери! Дигиталният маркетинг обича теб и твоя бизнес!

И ако искаш да се възползваш от големите възможности на дигиталния маркетинг за твоя малък бизнес, тази книга е точно за теб! Тук няма да намериш схеми и методи за бързо забогатяване, но ще намериш стратегии за дигитален маркетинг, които ще работят за твоя бизнес.

Какво ще получиш в книгата:

МАЛЪК БИЗНЕС ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ?

Поръчай предварително книгата "Малък бизнес, големи възможности“

с 20% отстъпка

Кликни на бутона и поръчай КНИГАТА сега >>

25.00 лв

19.90 лв

Заплати книгата с карта и ще получиш подарък - Онлайн курс

"Лесни, бързи и красиви дизайни с Canva"

Може би се чудиш, какво е толкова специалното на тази книга?

Написана на разбираем и практичен език, книгата те води през различни аспекти на дигиталния маркетинг, като се фокусира върху тези, които са най-подходящи за начинаещи.

📙Ще откриеш стратегии за някои от най-важните инструменти в дигиталния маркетинг, включително Facebook, YouTube, имейл маркетинг, чатботове, уебсайтове и SEO.

📙Ще научиш, как да изградиш и управляваш присъствие във Facebook и продуктивно да използваш платформата за разширяване на бизнеса.

📙Ще се запознаеш със същността на видео маркетинга в YouTube и как да изградиш успешен канал. Ще научиш, как да създаваш привлекателно видео съдържание, как да оптимизираш твоите видеа за търсачки и как да взаимодействаш с твоята аудитория чрез коментари и абонаменти.

📙Ще разбереш, как да изградиш и управляваш списъци с имейли, как да създаваш привлекателни имейл кампании и как да измерваш ефективността на твоите имейл маркетинг усилия. Ще научиш също така, как да персонализираш съобщенията си, за да създадеш по-силна връзка с твоята аудитория.

📙Ще се запознаеш с възможностите на чатботовете за автоматизация на комуникацията с клиентите, как да ги настроиш и използваш в различни канали. Чатботовете са мощен инструмент за улесняване на комуникацията и увеличаване на ефективността на твоите маркетинг усилия.

📙Ще научиш повече за уебсайтовете и SEO, които са мощни инструменти за дигитален успех и видимост Ще разбереш, как да използваш ключови думи, метатегове и вътрешни връзки, за да подобриш видимостта на твоята уебстраница в резултатите от търсачките.

📙Ще научиш също така за важността на качественото съдържание, бързото зареждане на страниците и мобилната оптимизация за успеха на твоя уебсайт.

Всяка от тези теми се разглежда с подробности, предоставяйки  практически съвети. Не само ще придобиеш знания за всяка от тези платформи и стратегии, но също така ще разбереш, как да ги интегрираш в една цялостна дигитална маркетингова стратегия.

Независимо дали вече си запознат с някои от тези инструменти или си напълно начинаещ, книгата "Малък бизнес, големи възможности" ще ти предостави основите и важните детайли, които да ти помогнат да изградиш и укрепиш присъствието си в онлайн пространството.

Не пропускай възможността да придобиеш ценни знания и да откриеш нови стратегии за развитие на твоя малък бизнес.

Вземи книгата "Малък бизнес, големи възможности: Наръчник за дигитален маркетинг за начинаещи"

Поръчай предварително книгата "Малък бизнес, големи възможности“

с 20% отстъпка

Кликни на бутона и поръчай КНИГАТА сега >>

25.00 лв

19.90 лв

Заплати книгата с карта и ще получиш подарък - Онлайн курс

"Лесни, бързи и красиви дизайни с Canva"

Допълнителна информация за книгата:

Книгата, "Малък бизнес, големи възможности: Наръчник за дигитален маркетинг за начинаещи" представлява ценен ресурс за собствениците на малкия бизнес, тъй като предоставя конкретни насоки и информация по пет важни аспекта на дигиталния маркетинг.

Ето какви ползи можеш да очакваш, ако си собственик на малък бизнес, след прочитането на книгата:

🎯Запознаване и стратегии за работа с основните платформи за маркетинг: Книгата предоставя информация и насоки за използването на популярни дигитални маркетингови платформи като Facebook, YouTube, имейл маркетинг, чатбот, уебсайт и SEO. Това ще ти помогне да разбереш как да се насочиш към своята целева аудитория и да изградиш присъствие в тези онлайн канали.

🎯Повишаване на видимостта на бранда: Чрез изучаването на методите за SEO и оптимизация на уебсайта ще знаеш, как да подобриш видимостта на своя уебсайт в търсачките. Това ще ти помогне да бъдеш по-лесно намерен от потенциални клиенти.

🎯Ефективен Facebook маркетинг: Разбирането на стратегии за Facebook маркетинг ти дава възможност да създадеш ангажиращо съдържание, да насочиш рекламите си към правилната аудитория и да изградиш по-силни връзки с клиентите.

🎯По-ефективен имейл маркетинг: Книгата ще ти помогне да научиш, как да създаваш и изпращаш ефективни имейл кампании, които да поддържат връзка с клиентите ти и да увеличават продажбите.

🎯Иновационни технологии като чатбот: Чрез разбирането на работата с чатбот, ще можеш да подобриш обслужването на клиентите ти и да автоматизираш отговорите на често задавани въпроси.

Книгата "Малък бизнес, големи възможности: Наръчник за дигитален маркетинг за начинаещи" предоставя цялостен поглед върху важния свят на дигиталния маркетинг и как малките бизнеси могат да използват различни онлайн инструменти и техники, за да постигнат по-голям успех и да развиват своите дейности. Този наръчник ще ти бъде ценен ресурс при планирането и изпълнението на твоите маркетингови стратегии.

След като прочетеш книга "Малък бизнес, големи възможности: Наръчник за дигитален маркетинг за начинаещи“ ще имаш:

👉По-ефективен маркетинг: Ще създаваш по-ефективни маркетингови стратегии, което ще доведе до увеличение на видимостта на твоя бизнес онлайн. Това може да доведе до повече клиенти и потенциални продажби.

👉По-силни връзки с клиентите: С използването на Facebook и имейл маркетинг, ще можеш да поддържаш по-силни и дълготрайни връзки със своите клиенти. Ще комуникираш по-ефективно и ще реагираш на нуждите на клиентите си по-бързо.

👉По-силно онлайн присъствие: С разбирането на SEO и оптимизация на уебсайта, ще имаш по-голяма вероятност да се появяваш в резултатите от търсенето в интернет. Това може да привлече повече органичен трафик към твоя уебсайт.

👉Повишена ефективност: Използването на чатбот и други автоматизирани инструменти ще подобри ефективността на бизнеса. Този автоматизиран процес ще спести твоето време и усилия.

👉По-голям успех и растеж: В крайна сметка, със съчетаните знания и умения в областта на дигиталния маркетинг, ще имаш възможността да постигнеш по-голям успех и растеж на своя бизнес. Можеш да привлечеш нови клиенти, да задържиш старите и да разшириш своето влияние на пазара.

Книгата може да служи като ценен ресурс да се адаптираш към дигиталния маркетинг и да постигнеш по-големи успехи в своя бизнес. Този успех ще се изрази в по-голям приход, по-добри връзки с клиентите и по-устойчив растеж на бизнеса.

Как уверено да се насочиш към успеха на твоя бизнес:

В един обикновен ден Гергана, собственик на малък бизнес, се натъкна на необичайна книга в книжарницата, където често ходеше.

Заглавието бе: „Малък бизнес, големи възможности: Наръчник по дигитален маркетинг за начинаещи“ и нещо неудържимо я привлече. Още на място започна да чете и скоро осъзна, че това не е обикновена книга за дигитален маркетинг.

Книгата не само разкриваше стратегии за ефективен маркетинг, но и предоставяше цялостен поглед върху дигиталния маркетинг. Тя разбра, че този наръчник е ценен ресурс за планиране и изпълнение на нейните маркетингови стратегии.

След месеци на усърдна работа и прилагане на новите познания, Гергана се адаптира към дигиталния маркетинг и постигна по-големи успехи в бизнеса си, като увеличи приходите, създаде по-добра комуникация и връзка с клиентите и постигна устойчив растеж на бизнеса си.

Гергана осъзна, че истинската магия на дигиталния маркетинг не е в постоянното промотиране на продукти и услуги, а в умението да помага на другите.

От тук нататък разкривайки тайните на дигиталния маркетинг и възползвайки се от възможностите му, смело и уверено се насочи към успеха на своя бизнес.

За автора на книгата "Малък бизнес, големи възможности"

Русанка Начева е онлайн маркетинг треньор и уебдизайнер.

Тя работи със собственици на малък бизнес, които имат проблеми с достигането до нови потенциални клиенти в интернет и биха искали да удвоят броя на клиентите и печалбите си, като използват инструментите на онлайн маркетинга.

Това, което отличава нейната работа от други онлайн маркетинг треньори е, че нейните обучения са 100% практични и с малки и лесни стъпки обяснява на разбираем език на всеки собственик на малък бизнес, как да приложи инструментите на онлайн маркетинга в бизнеса си и да има резултати.

Благодарение на това, нейните клиенти спестяват разходи, привличат повече клиенти и печелят повече.

Мисията и е да помага на собствениците на малък бизнес, да се позиционират успешно в интернет, като ги запознава и обучава на инструментите за дигитален маркетинг , с които да придобият технически умения, за да достигат до максималния брой потенциални клиенти и да печелят повече.

Често задавани въпроси

📌Ще се справя ли с дигиталния маркетинг, след като прочета книгата?

Резултатът зависи изцяло от теб. Аз ще ти покажа основни стратегии и инструменти на дигиталния маркетинг, с които да достигнеш до максималния брой потенциални клиенти и  да ги превърнеш в купувачи. Най-важното обаче е какво ти ще приложиш на практика. 

📌Какво е уникалното на тази книга?

Книгата е структурирана логично и систематично, като всяка глава се фокусира върху конкретен аспект на дигиталния маркетинг. Това ти позволява да я използваш като справочник и да се връщаш към нея, когато имаш нужда от конкретна информация или ръководство.

📌Как ще получа бонусите, които са обещани с тази книга?

Бонусите са в книгага под формата на QR кодове. След като закупиш книгата, ще откриеш QR код, разположен на определено място в книгата. За да се възползваш от бонусите, просто използвай камерата на своя телефон, за да сканираш QR кода. След успешното сканиране, ще бъдеш автоматично пренасочен към YouTube канала ми, където ще откриеш бонусите във вид на видеа.

📌Как ще получа книгата си?

След като направиш поръчка, човек от екипа ще се свърже с теб, за да потвърдим адреса. Книгата ще пристигне при теб с куриер на Еконт.

📌Има ли, как да поръчам две книги?

Да при поръчка на повече от една книга, има и намаление.

📌Бройките ограничени ли са?

Поради големия интерес към книгата, бройките са силно ограничени и скоро може да няма налични книги.

Съдържание на книгата:

🌟Първа част: Продуктивно използване на Facebook за разширяване на бизнеса

-1 Глава: Какви предимства предлага Facebook за бизнеса?

- 2 Грава: Как да се възползвате от вашия личен Facrbook плофил максимално ефективно?

- 3 Глава: Facebook страницата - лицето на вашия бизнес

- 4 Глава: Facebook групи - създаване на силни онлайн общности за бизнес и взаимодействие с клиентите

- 5 Глава: Кои са двата често срищани проблеми във Facebook?

- 6 Глава: Как да моделирате ефективна фуния за продажби във Facebook?

- 7 Глава: Facebook реклама

- 8 Глава: Как да създаваме привлекателно и ангажиращо съдържание във Facebook, което да привлича вниманието на потребителите?

- 9 Глава: Различните формати на съдържание във Facebook

- 10 Глава: Важни аспекти на анализа и измерването на резултатите от Facebook маркетинга

🌟Втора част: Покоряване на YouTube и извличане на максимална стойност от канала

-1 Глава: Каква е ролята на YouTube в съвременния дигитален маркетинг и защо е толкова важен за брандовете?

- 2 Грава: Най-големите грешки на бизнесите в YouTube и как да ги преодолеем?

- 3 Глава: Как работи алгоритъмът на YouTube?

- 4 Глава: Какви са основните стъпки, за създаване на успешен YouTube канал?

- 5 Глава: Какво е SEO оптимизация и защо е важна за видео съдържанието в YouTube?

- 6 Глава: Как да изградите общност в YouTube, която обича и подкрепя вашия бизнес?

- 7 Глава: Как да увеличите гледанията и задържането на потребителите в YouTube с помощта на плейлисти?

- 8 Глава: Пътят за създаване на съдържание в YouTube

🌟Трета част: Имейл маркетингът - средство за установяване на дълготрайна връзка с клиентите

-1 Глава: Защо бизнесът има нужда от имейл маркетинг?

- 2 Грава: Основи на имейл маркетинга

- 3 Глава: Имейл маркетингът е ключът към сърцата и портфейлите на вашите клиенти

- 4 Глава: Как да автоматизирате маркетинга с имейли?

- 5 Глава: Кой тип имейл е най-подходящ за вашия бизнес и какво кара читателите да купуват?

🌟Четвърта част: Чатботът - интелигентният помощник на бизнеса

-1 Глава: Месинджър маркетинг

- 2 Грава: Какво е чатбот?

- 3 Глава: Как чатботът ще помогне на бизнеса ви?

- 4 Глава: Чатботът - бъдещето на маркетинга

🌟Пета част: Уебсайт и SEO - мощни инструменти за дигитален успех и видимост

-1 Глава: Защо уебсайтът е ключов компонент на вашата бизнес стратегия?

- 2 Грава: Как да изградите уебсайт, който да привлича клиенти?

- 3 Глава: Основни принципи на дизайна на уебсайта - как да създадете привликателен и интуитивен потребителски интерфейс?

- 4 Глава: Оптимизиране на уебсайта за търсачки - SEO

Какво ще получиш в книгата:

МАЛЪК БИЗНЕС ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ?

Поръчай предварително книгата "Малък бизнес, големи възможности“

с 20% отстъпка

Кликни на бутона и поръчай КНИГАТА сега >>

25.00 лв

19.90 лв

Заплати книгата с карта и ще получиш подарък - Онлайн курс

"Лесни, бързи и красиви дизайни с Canva"

14 дневна гаранция за връщане на парите

© Русанка Начева

Всички права запазени