Най-добрия планер, който ще ти помогне да планираш твоя бизнес успешно и ефективно.

ПЛАНЕР НА УСПЕШНИЯ БИЗНЕС

Структурирай бизнеса и целите си!

Защо "Планер на успешния бизнес" ще промени бизнеса ти?

"Планер на успешния бизнес" може да бъде твоят личен асистент за управление на времето и постигане на целите!

Създадох този инструмент с много любов и внимание към нуждите на заетите собственици на малък бизнес, които се борят със съвременния забързан начин на живот.

👉С негова помощ ще можеш да управляваш времето си по-ефективно, да постигаш повече и да намираш повече време за истински важните неща в живота си.

👉С "Планер на успешния бизнес" ще можеш да организираш своите срещи, задачи и цели на едно място, лесно и удобно.

👉Ще ти помогне да оптимизираш твоето време, като ти предостави инструменти за приоритизиране на задачите и управление на твоите проекти. Така ще увеличиш своята продуктивност и ще постигнеш по-големи успехи в бизнеса и живота.

Необходимо е само едно решение - да поемеш контрол над времето си и да се възползваш от помощта на "Планер на успешния бизнес".

Сигурна съм, че с този иновативен инструмент ще постигнеш големи успехи и ще откриеш по-голямо удовлетворение в твоя професионален и личен живот.

Поръчай "Планер на успешния бизнес“

Кликни на бутона и поръчай ПЛАНЕРА сега >>

Редовна цена 39 лв

32 лв

Телефон за бърза поръчка: 0897434162

Специално предложение, валидно за поръчки до 01.04.2024

  • 00Дни
  • 00Часа
  • 00Минути
  • 00Секунди

Какви са последиците от липсата на планиране на времето?

👉Изследване от 2015 г. на Стенфордския университет за връзката между планирането и ежедневната продуктивност демонстрира, че хората, които използват активно планиране на своите дневни задачи, имат по-високи нива на продуктивност и по-малко чувство на стрес в сравнение с тези, които не планират своите действия.

👉Проучване от 2018 г. от Университета в Лондон за връзката между планирането на времето и психологическото благополучие разглежда, как планирането на времето може да води до по-голям контрол и удовлетворение от живота. Резултатите показват, че хората, които се ангажират със своевременно и систематично планиране на задачите си, имат по-високи нива на психологическо благополучие.

👉Изследване от 2014 г. за връзката между планирането на времето и здравословните проблеми показа, че липсата на планиране на времето може да доведе до по-високи нива на стрес, което в крайна сметка може да има негативно въздействие върху здравето, като например повишено кръвно налягане и депресия.

Тези примери подчертават важността на планирането на времето и последиците от липсата на такова планиране в различни аспекти на живота като образование, финанси, здраве и бизнес.

Информация за планера:

При заплащане с карта: Бонус - Безплатна консултация

Цена 39 лв

Цена 32 лв

Поръчай планера сега:

Поръчай ПЛАНЕР с 20% отктъпка + БЕЗПЛАТНА консултация при заплащане с карта

Цена 39 лв

Цена 32 лв

Телефон за бърза поръчка: 0897434162

Живот без цели

Стотици проучвания и експерименти, провеждани по света, непрекъснато потвърждават едно и също заключение: животът с цели значително подобрява управлението на времето и увеличава успеха във всички аспекти на живота – бизнес, кариера, семейство, здраве, финанси, социални контакти, духовност и други.

Ако човек живее без ясни цели, той няма ясна посока, в която да се насочи. Не случайно известната мъдрост твърди, че:

“Няма попътен вятър за кораб без посока.”

Когато живеем без ясни цели, които да са в съответствие с нашите най-важни ценности, няма как да управляваме времето си ефективно. Вместо това ще действаме безцелно, без ясна насоченост, което е рецепта за посредствени резултати в живота. Неясните цели генерират неясни резултати.

Защо планерът е твоят "личен асистент" за управление на времето и постигане на целите?

✔Създадох този планер с една основна цел - да стане твоят надежден приятел и вдъхновяващ съюзник по пътя към постигане на твоите цели. Планерът не само ще те подкрепя, но и ще ти помага да организираш и управляваш текущите си задачи.

✔Този планер е много повече от прост инструмент - той е твоят верен съпътник към успеха. Предназначен е да те насърчава да развиваш добри навици, да поддържаш дисциплина и да действаш последователно към постигането на целите си. Вярвам, че успехът не е свързан само с дестинацията, с постигането на целта, но и с пътуването.

✔Този планер те насърчава да вярваш в себе си и в твоите възможности, като ти предоставя инструментите, необходими за постигане на твоите цели. От личен опит знам колко силно влияние може да има планерът върху живота ни. Той е като верен съветник, който не само записва нашите задачи, но и ни помага да управляваме сроковете, да следим прогреса си и да се фокусираме върху важното.

✔Без планер често се чувстваме загубени във времето и пространството на нашите ангажименти. Този инструмент е създаден да бъде твой най-добър съветник, като ти помага да се фокусираш върху приоритетите си, да проследяваш напредъка си и да създаваш баланс между лични и професионални ангажименти.

Нека този планер бъде твоето ежедневно напомняне, че всеки успех е постижим, всяко препятствие е преодолимо, и всяка мечта може да стане реалност.

Вярвай в себе си, в твоята визия и в силата на постоянството.

При заплащане с карта: Бонус - Безплатна консултация

Цена 39 лв

Цена 32 лв

Поръчай планера сега:

Поръчай ПЛАНЕР с 20% отктъпка + БЕЗПЛАТНА консултация при заплащане с карта

Цена 39 лв

Цена 32 лв

Телефон за бърза поръчка: 0897434162

Информация за планера:

За създателя на "Планер на успешния бизнес"

Русанка Начева е онлайн маркетинг треньор и уебдизайнер.

Тя работи със собственици на малък бизнес, които имат проблеми с достигането до нови потенциални клиенти в интернет и биха искали да удвоят броя на клиентите и печалбите си, като използват инструментите на онлайн маркетинга.

Това, което отличава нейната работа от други онлайн маркетинг треньори е, че нейните обучения са 100% практични и с малки и лесни стъпки обяснява на разбираем език на всеки собственик на малък бизнес, как да приложи инструментите на онлайн маркетинга в бизнеса си и да има резултати.

Благодарение на това, нейните клиенти спестяват разходи, привличат повече клиенти и печелят повече.

Мисията и е да помага на собствениците на малък бизнес, да се позиционират успешно в интернет, като ги запознава и обучава на инструментите за дигитален маркетинг , с които да придобият технически умения, за да достигат до максималния брой потенциални клиенти и да печелят повече.

Често задавани въпроси

📌Какво е уникалното на този планер?

Планерът е с лесно разбираем и удобен за използване дизайн и можеш да го използваш без излишни инструкции. Можеш да използваш планера по начин, който отговаря на твоите индивидуални нужди. В планера са предоставени инструменти и ресурси, които помагат за твоята продуктивност и за постигане на твоите цели.

📌Как ще получа книгата си?

След като направиш поръчка, човек от екипа ще се свърже с теб, за да потвърдим адреса. Планерът ще пристигне при теб с куриер на Еконт.

📌Има ли, как да поръчам два планера?

Да при поръчка на два или повече планера, има и намаление.

При заплащане с карта: Бонус - Безплатна консултация

Цена 39 лв

Цена 32 лв

Поръчай планера сега:

Поръчай ПЛАНЕР с 20% отктъпка + БЕЗПЛАТНА консултация при заплащане с карта

Цена 39 лв

Цена 32 лв

Телефон за бърза поръчка: 0897434162

14 дневна гаранция за връщане на парите

© Русанка Начева

Всички права запазени