Промоционални пакети за теб

Имаш въпрос? Обади се!

0897434162

Повече продажби и партньори с безплатни консултации

Всеки, който използва имейл маркетинг с Getresponse има нужда от този онлайн курс, защото голяма част от хората губят време в насрочване на консултации, удобни и за двете дтрани и губят много излишно време. Онлайн курса е създаден да носи реални резултати и ще ти помогне по пътя към твоя успех!

Онлайн курс: Онлайн бизнес с Инстаграм

Всеки има нужда от тези основни обучения, защото голяма част от хората не познават онлайн инструментите за създаване на работещ инстаграм профил, лутат се в морето на интернет и нямат резултати.

Пакет общо за два онлайн курса

Може би вече използваш имейл маркетинг и достигаш до потенциални клиенти, но искаш да ги консултираш по телефона, по месинджър или в Zoom. Искаш да консултираш само хора, които наистина желаят твоята консултация и я очакват с нетърпение. С втория онлайн курс, ще ти помогна стъпка по стъпка да създадеш твоя Инстаграм профил с който да привличаш твоите потенциални последователи в Инстаграм и бъдещи клиенти. Ти ще опроделиш твоя идеален последовател, ще създадеш бизнес акаунт в Инстаграм, ще знаеш как да го оформиш, ще го свържеш с твоята фейсбук страница и ще публикуваш едновременно на двата профила. Ако желаеш да се възползваш от промоционалния пакет, кликни на първия бутон отдолу!

Избери пакет до 10 април

Избери си пакет и СТАРТИРАЙ СЕГА!

  • 00Дни
  • 00Часове
  • 00Минути
  • 00Секунди

248 лв.

180 лв.

Онлайн курс: Онлайн бизнес с Инстаграм

+

Онлайн курс: Повече продажби и партньори с консултации

179 лв.

149 лв.

Онлайн курс: Онлайн бизнес с Инстаграм

69 лв.

49 лв.

Онлайн курс: Повече продажби и партньори с консултации

Въпроси и отговори

Ако не се възползваш сега, в бъдеще ти ще можеш да закупиш онлайн маратона и онлайн курсовете на много по-висока цена.

Да, ако картата ти е в лева, евро, каквато и да е друга валута, ти можеш да платиш с нея.

Курсът на долара автоматично се пресмята от банката, в момента на покупка и обикновено е почти същия като официалния курс.

Да, приемаме плащания и по банков път.

Ако направиш плащането по банков път, моля пиши ми на имейл: help@rusankanacheva.com

Резултатът зависи изцяло от теб.

Аз ще те науча на всички основни принципи и тънкости, за да достегнеш до максималния брой потенциални клиенти и как да ги превърнеш в купувачи с помощта на имейл маркетинга.

Най-важното обаче е какво ти ще приложиш на практика. Разбира се, имаш и моята помощ.

Резултати/мнения

"Роси винаги ме е изненадвала със своята упоритост, бързина и прекрасни резултати. Работата в интернет е нейната страст. Тя е прекрасен учител, който работи с любов! Роси обяснява достъпно и разбираемо и нещата изглеждат лесни. Благодаря Роси за чудесния курс, поднесен с лекота. С твоя курс много хора ще придобият знания как да разпространяват своите продукти в интернет и да популяризират своята дейност. Благодаря, че те има!"
Ирина Танчева
Психолог и създател на онлайн тренинги
"Благодаря на Русанка. Тя е страхотен човек и професионалист, отдаден на това да дава качествена стойност и помага на хората как да развият бизнеса си, как да приложат знанията и уменията си онлайн и да печелят повече, достигайки нови потенциални клиенти. Благодаря ти, че винаги си до мен във всеки един момент и ме напътстваш и съветваш с нови и полезни техники как да усъвършенствам и прилагам бизнеса си онлайн."
Дончо Раев се усмихва - отзив за Русанка Начева
Дончо Раев
Консултант по дългосрочни спестявания
Изключително съм впечатлена от професионализма и отзивчивостта на Роси Начева! Всичко в нейното обучение "Нет специалист с имейл маркетинг" е обяснено по лесен и достъпен начин. Получих много повече отколкото очаквах, научих ценни неща относно  имейл маркетинга, които ми помагат в моя бизнес. Радвам се, че ти се доверих Роси! Огромно Благодаря за всичко, което създаваш и за това, че споделяш своите знания с нас! Препоръчвам горещо""
Полина Радева
Създател на отлайн тренинги за здраве и здравословно хранене
"Роси, е човек, с който имам късмета да се запозная и да работим заедно. Останах приятно изненадана от това колко бързо и лесно прави нещата, които са необходими за създаването на един професионален сайт и от нейната способност да не губи време. При нея важи максимата "действие без много приказки", което е и причината за доста добри резултати. Не само, че притежава добри технически умения, но и знания относно това, как успешно да изградим връзка с нашите потенциални клиенти. Нейните обучения съдържат много стойност, без които няма как да бъдем успешни."
Цвети Иванова
Йога инструктор и създател на онлайн програмата: Yoga Terapia