Ако имаш въпроси,  пиши ми на имейл!

    имейл: help@rusankanacheva.com

НЕТ ПОЗИЦИОНИРАНЕ НА ТВОЯ БИЗНЕС

Научи тайната формула за успешно онлайн позициониране и доходоносен бизнес в интернет

Направи плащане по PayPal

125 $

Направи плащане с дебитна/кредитна карта или по банков път

199 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да получиш достъп до онлайн курса.

Ето какво ще получиш, ако стартираш днес:

"Нет позициониране за твоя бизнес" е онлайн видео курс, до който ще имаш вечен достъп. Не е нужно отново да плащаш за него в бъдеще. Веднъж закупен, той остава твой завинаги.

В модул 1 – Обработка на картинки и създаване на лого,

ще ти покажа от къде да сваляш безплатни картинки с висока резолюция, как да премахваш фона на картинките, как да създадеш лого, как да обработваш картинки и как да създадеш рекламни картинки на дигитални продукти, обработка на портретни снимки, създаване на картинка с Canva, създаване на видео картинка с Canva

В модул 2 – Твоята работеща фейсбук страница: 

Създаване на фейсбук страница, Как да смените името , потребителското име, профилната снимка и корицата на страницата, Създаване на корица на страницата, Качване на видео на корицата на страницата, Какво да публикуваш на фейсбук страницата, за да привличаш вниманието на хората, Силата на фейсбук лайфа, Как на направиш видео със споделяне на екрана на твоя компютър, Как да свалиш видео от фейсбук страницата си на компютъра, Създаване на платена реклама на твоята фейсбук страница, Създаване на реклама на фейсбук пост, Как да създадеш Инстаграм акаунт и да го свържеш с фейсбук страницата си, Как да настройваш постовете си да се публикуват автоматично във фейсбук и в инстаграм, Създай общност(група ) към фейсбук страницата си

В модул 3 –  Ютуб канал и снимане на видеа 

ще ти покажа,как да създадеш Ютуб канал, коя програма да използваш за снимане на видеа, как да снимаш екрана на лаптопа, как да създадеш рекламно видео , как да снимаш презентация с PowerPoint и как да създадеш вирусно видео.

В модул 4 – Електронна книжка,

ще ти покажа как да създадеш красива електронна книжка с Canva, как да създадеш крорица, как да качиш книжката в интернет и как да създадеш красива рекламна 3D картинка.

Модул 5 –  Бонуси ще ти покажа хитринки за спестяване на време,

как да обновяваш съдържанието на фейсбук страницата, как да създадеш насрочени публикации във фейсбук страницата си, как бърза и лесно да промотираш във фейсбук групи, как да организираш съдържанието на компютъра.

Направи плащане по PayPal

125 $

Направи плащане с дебитна/кредитна карта или по банков път

199 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да получиш достъп до онлайн курса.

Седем дневна парична гаранция

Ако прецениш, че онлайн курсът „Нет позициониране на твоя бизнес“ не покрива очакванията ти или сметнеш, че не е за теб, ние имаме 100% парична гаранция!
Единствено трябва да ни изпратиш  имейл до 7 дни след закупуване на обучението и ние ще възстановим цялата сума, която си платил.
Моята цел е да елиминирам напълно риска за теб! Прецени дали искаш онлайн курса и се концентрирай да постигнеш желания резултат бързо!

Защо създадох онлайн курса "Нет позициониране на твоя бизнес"

Русанка Начева
Казвам се Русанка Начева и съм онлайн маркетинг треньор. 
Аз работя със собственици на малък бизнес, които срещат трудности с техническата част в онлайн маркетинга и биха искали с помощта на онлайн инструментите да достигнат до нови потенциални клиенти и да печелят повече.
Това, което отличава моята работа от други маркетинг треньори е, че освен, че обучавам  собствениците на малък бизнес на техническата част на онлайн маркетинта, аз съм достъпна за тях, работа лично с всеки и съм фокусирана върху това, те да получат резултати.
Благодарение на това, моите клиенти получават технически умения, които могат да прилагат в бизнеса си, като резултат, те привличат повече клиенти и печелят повече пари. инструментите.
Искам да ти помогна да станеш разпознаваем онлайн, да те науча как да създаваш интересно и стойностно съдържание в интернет с помощта на онлайн
Създадох този курс, за да ти покажа, как да се позиционираш в интернет, как да достигнеш до нови хора и да продаваш своите продукти.
Всеки има нужда от тези основни обучения, защото голяма част от хората не познават онлайн инструментите, лутат се в морето на интернет и нямат резултати.
Може тепърва да създаваш фейсбук страница, може да имаш и да срещаш затруднения, може все още да нямаш ютуб канал или да имаш, но не си го разработил.
Онлайн курсът „Нет позициониране“ за начинаещи ще ти помогне да имаш резултати и да си отговориш на всички въпроси, а ако имаш още, аз винаги съм насреща.
Когато преминеш обучението и направиш това, което е необходимо ще се окажеш с красива и успешна страница с последователи, с ютуб канал и видеа, които привличат клиенти, с онлайн книжка, която можеш да използваш като магнит за нови клиенти или да продаваш в интернет.
Мислиш ли, че това е подходящо за теб?
Онлайн курсът „Нет позициониране“ за начинаещи е създаден да носи реални резултати.
С помощта на обучението ти ще представиш бизнеса си така, както го чувстваш и ще предадеш това отношение на своите клиенти.
Искам с това, което зная и това, което мога да ти помогна да се позиционираш в интернет, да бъдеш успешен, независим и щастлив.
В днешно време, ако нямаш бранд, ако нямаш позициониране в интернет, ти нямаш нищо. Продукти много, но само тези, които имат лице в интернет биват забелязвани.

Често задавани въпроси

Страхотен въпрос!
Ако не се възползваш сега, в бъдеще ти ще можеш да закупиш Онлайн курсът, но вероятно на много по-висока цена.
Да, ако картата ти е в лева, евро, каквато и да е друга валута, ти можеш да платиш с нея.
Курсът на долара автоматично се пресмята от банката, в момента на покупка и обикновено е почти същия като официалния курс.
Да, приемаме плащания и по банков път.
Ако направиш плащането по банков път, моля пиши ми на имейл: help@rusankanacheva.com
Резултатът зависи изцяло от теб.
Аз ще те науча на всички основни принципи и тънкости, за да достегнеш до максималния брой потенциални клиенти и как да ги превърнеш в купувачи с помощта на имейл маркетинга.
Най-важното обаче е какво ти ще приложиш на практика. Разбира се, имаш и моята помощ

Направи плащане по PayPal

125 $

Направи плащане с дебитна/кредитна карта или по банков път

199 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да получиш достъп до онлайн курса.

Роси винаги ме е изненадвала със своята упоритост, бързина и прекрасни резултати. Работата в интернет е нейната страст. Тя е прекрасен учител, който работи с любов! Роси обяснява достъпно и разбираемо и нещата изглеждат лесни.

Благодаря Роси за чудесния курс, поднесен с лекота. С твоя курс много хора ще придобият знания как да разпространяват своите продукти в интернет и да популяризират своята дейност. Благодаря, че те има!

2019-10-02_1539
Ирина Танчева - създател на онлайн тренинга „Сбъдване на Мечтите”

Изключително съм впечатлена от професионализма и отзивчивостта на Роси Начева! Всичко в нейното обучение "Нет специалист с имейл маркетинг" е обяснено по лесен и достъпен начин.

Получих много повече отколкото очаквах, научих ценни неща относно  имейл маркетинга, които ми помагат в моя бизнес.

Роси е изключително отзивчив човек, който помага и отговаря на всички мои възникнали въпроси по време на курса.

Радвам се, че ти се доверих Роси! Огромно Благодаря за всичко, което създаваш и за това, че споделяш своите знания с нас! Препоръчвам горещо!

Картина2-3
Полина Радева - създател на онлайн курса - "Предизвикателството 40+"

Доверих се на Роси да изработи моя сайт и онлайн курс. Всичко, което ми направи е с невероятно качество, изображения и илюстрации. Придаде на труда ми професионалност, стойност и класа. Роси работи бързо, коректно, изключителен професионалист. Много съм доволна.

Картина89
Марияна Грант - създател на онлайн курса - "The diet's evd"

Роси, е човек, с който имам късмета да се запозная и да работим заедно. Останах приятно изненадана от това колко бързо и лесно прави нещата, които са необходими за създаването на един професионален сайт и от нейната способност да не губи време. При нея важи максимата "действие без много приказки", което е и причината за доста добри резултати. Не само, че притежава добри технически умения, но и знания относно това, как успешно да изградим връзка с нашите потенциални клиенти. Нейните обучения съдържат много стойност, без които няма как да бъдем успешни.

Освен професионалист в работата си, Роси е прекрасен човек, който притежава доброта, съобразителност и онтошение, които още повече спечелиха доверието ми към нея.

Цвети Иванова - отзив за Русанка Начева
Цвети Иванова - Йога инструктор и създател на онлайн програмата: Yoga Yerapia

Изключително съм очарована, както от курса "Нет специалист с имейл маркетинг" , така и от самата създателка- Русанка Начева! Обучителните материали са добре структурирани и подредени , така че да са лесни за следване, като стъпки. Вече имам и добри резултати, като доказателство, че курсът е полезен! Благодаря ти Роси!

Тодорка Желева се усмихва - отзив за Русанка Начева
Тодорка Желева - МЛМ консултант

Благодаря на Русанка. Тя е страхотен човек и професионалист, отдаден на това да дава качествена стойност и помага на хората как да развият бизнеса си, как да приложат знанията и уменията си онлайн и да печелят повече, достигайки нови потенциални клиенти.

Благодаря ти, че винаги си до мен във всеки един момент и ме напътстваш и съветваш с нови и полезни техники как да усъвършенствам и прилагам бизнеса си онлайн.

Дончо Раев се усмихва - отзив за Русанка Начева
Дончо Раев
Консултант по дългосрочни спестявания

Здравейте, искам да изкажа огромна благодарност на Роси и Академията й за онлайн бизнес! Участвах в 21 дневен маратон, в който научих много нови неща, които използвам вече за популяризиране на бизнеса си! Обнових фейсбук страницата, създадох youtube канал! Роси ми направи нов сайт, който стана много красив и интересен и то само за 5 дни! БЛАГОДАРЯ РОСИ, ти си изключителен човек и голям професионалист! Препоръчвам с две ръце Академията за онлайн бизнес и с нетърпения очаквам следващия маратон!

Анита Кръстева - отзив за Русанка Начева
Анита Кръстева
Nuga Best

За Роси, мога да кажа, че е много добър учител, обяснява по разбираем начин, винаги се отзовава на въпросите възникнали по време на обучението. Отзивчива, внимателна, позитивна и знае как да поднесе по лесен начин информацията.

Благодарна и признателна съм ти Роси за времето, което отделяш за да ни научиш на много полезни неща! Радвам се, че си мой ментор и ти Благодаря от сърце! Желая ти здраве и още много успехи!

Марийка Джокова - отзив за Русанка Начева
Марийка Джокова
МЛМ консултант