ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

До 40% намаление на онлайн курсове до 08.01.2023 г.

До 40 % намаление на всички онлайн курсове до 31.12.2022 г.

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Пакет онлайн маркетинг - 40%

12 месечно членство в Бизнес клуб „Маркетинг Лидер“ – 490 лв. Онлайн курс – „Онлайн бизнес с Инстаграм“ – 169 лв. Онлайн курс – „Твоята красива и работеща фейсбук страница“ – 159 лв. Онлайн курс – „Силата на твоя ютуб канал“ – 197 лв. Онлайн курс – „Нет специалист с имейл маркетинг“ – 179 лв. Само сега за 716 лв.

1194 лв.

-40%

716 лв.

12 месеца в Бизнес Клуб "Маркетинг Лидер" - 20%

Предизвикателства с маркетингови задачи, които ще получавате всеки месец в профила си ; Уебинари на живо в Zoom и отговаряне на въпроси; Библиотека; Мотивираща среда от бизнес собственици, които действат по целите и мечтите си; Специално лично отношение и помощ;

490 лв.

- 20%

390 лв.

Онлайн бизнес с Инстаграм - 20%

С онлайн курса, ще ти помогна стъпка по стъпка да създадеш твоя Инстаграм профил с който да привличаш твоите потенциални последователи в Инстаграм и бъдещи клиенти с инстаграм маркетинг. Ще се позиционираш успешно в платформата. Ще се научиш да работиш с инструментите на Инстаграм.

169 лв.

- 20%

135 лв.

Твоята красива и работеща фейсбук страница - 20%

В онлайн курса ще ти помогна стъпка по стъпка да създадеш красива и работеща фейсбук страница, с която да привличаш твоите потенциални клиенти. Ще създадеш красива фейсбук страница. Ще привличаш повече клиенти с фейсбук маркетинг.

159 лв.

- 20%

127 лв.

Силата на твоя ютуб канал - 20%

Искаш ли да се научиш да снимаш вирусни и рекламни видеа и с тяхна помощ да достигаш до повече клиенти в интернет? Ще научиш и всичко за Ютуб канала - настройки, елементи и още... Ще ти покажа как да работиш с програма за снимане и бработка на видеа.

197 лв.

- 20%

157 лв.

Нет специалист с имейл маркетинг - 20%

Този онлайн курс е за хора, които искат да автоматизират своя бизес и да продават на автопилот, като използват имейл маркетинг. Имейл маркетингът е един от най-печелившия маркетинг и дава реални резултати.

179 лв.

- 20%

140 лв.

Твоята красива електронна книжка - 30%

Онлайн книжките увеличават шансовете за покупка от потенциалните клиенти, чрез съдържание от което те биха се заинтересовали. Онлайн книжките ще ти помогнат да се позиционираш като експерт в индустрията в която работиш. Създаването и разпространението на онлайн книжките е лесно и бързо.

59 лв.

- 30%

41 лв.

Лесни, бързи и красиви дизайни с Canva - 30%

В онлайн курса, ще ти помогна стъпка по стъпка да направиш мотивиращи картинки за фейсбук страницата ти, тъмбнейли за видеата в твоя ютуб канал, картички, визитки, сертификати, инстаграм сторита, красиви корици за фейсбук страница и група, рекламни видеа за твоя бизнеса и красиви електронни книжки с Canva.

69 лв.

- 30%

48 лв.

Уебинарът- мощна стратегия за онлайн продажби - 30%

Няма съмнение, че уебинарите са много ефективни, когато става въпрос за генериране на нови потенциални клиенти за вашия бизнес. Уебинарите са са отлична възможност да продавате вашите програми, услуги и продукти. Уебинарът е част от фунията за успешни продажби в интернет.

49 лв.

- 30%

34 лв.

5/5
Препоръчвам на всеки! Преминах 3 курса на Русанка. Неподозирани нови неща научих. Русанка е професионалист, с голям опит, всеотдайна. Запознава ви с всички тънкости. Курсовете са на достъпна цена и много важно - достъпът е вечен. По-професионално започнах да използвам възможностите на Facebook, YouTube. А E-mail маркетингът е задължителен, ако искате да печелите. Не се колебайте. Трудно е само докато започнете. Успех на всички! Огромно Благодаря на Роси!
Петя Чорчопова
5/5
Роси изключителен професионалист! Обученията и са много ясни, практични, директни и същевременно изчерпателни. Много приятно впечатлена съм също и от нейната отзивчивост и предразположеност да помага на всеки, който среща затруднения! Освен това окуражава, мотивира и толерира всички участници! Много полезно и приятно е човек да се учи от нея! Препоръчвам най-сърдечно и нейната работа, и нея като персона, на всеки, който търси ефективно обучение за свой онлайн бизнес!
Нели Желева
5/5
Искам да изкажа благодарността си към Роси и нейните онлайн курсове. Аз съм треньор по здравословно хранене и от миналата година се наложи да затворя офиса си и да работя онлайн. Включих се в онлайн курса "Силата на твоя YouTube канал". Това отвори пред мен възможности за достигане до нови потенциални клиенти в YouTube. Благодаря още веднъж на Роси за практичното обучение и за цялата и всеотдайност. Препоръчвам горещо на всеки, който иска да развие YouTube канал.
Еми Милушева

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!