Бизнес клуб

"Маркетинг Лидер"

Черна царица на шахмат

Новите правила и печеливши стратегии

на съвременния дигитален маркетинг

Бизнес клуб „Маркетинг Лидер“ е създаден от Русанка Начева – маркетинг консултант и уебдизайнер и е изцяло насочен към развитие на вашия бизнес с помощта на онлайн маркетинг.
Всеки месец ще се фокусираме върху определена тема, която ще ви помогне да достигнете до максималния брой потенциални клиенти, да ги превърнете в купувачи и да увеличите доходите си.
Лектор: Русанка Начева
Русанка Начева - онлайн маркетинг треньор и уебдизайнер
Вече има такова място:
В клуба ще ви покажа, как да превърнете позитивните намерения в осезаеми резултати.
В бизнес клуба Маркетинг лидер ще работим по поставянето на нашите цели и самодисциплината по предприемане на действия за постигането им.
Всеки месец ще имаме на Фокус определена тема, която да ти помогне да се доближиш още по близо до целта си и развитие на бизнеса си
Ще научите различни методи и стратегии, как да поддържате ентусиазма и как да не отлагате задачите си в бъдещето, как смело да осъществите желанията и целите.
Ще получите знания за визията на бизнеса си и как да го позиционирате в интернет.
Кои са вашите клиенти и къде се намират, как да комуникирате с тях и как да осъществите продажби.
Рубрика – „Маркетинг без пари“, където показвам печеливши тактики и стратегии за маркетинг, без финансови средства
Рубрика „Видео предизвикателство – Всяка седмица ще поставям тема по която членовете на клуба да снимат видео или да направят фейсбук лайф на живо в групата.
В клуб „Маркетинг Лидер“ ще получите всичко изброено под формата на:
 • Мини курсове и практически ръководства, които да приложиш веднага;
 • Затворена ФБ група, в която ще имате възможност да опознаете останалите участници чрез различни теми и задачи, които ще ви поставям;
 • Предизвикателства с  маркетингови задачи, което ще получавате всеки месец в профила си на тази страница;
 • Уебинари на живо и отговаряне на въпроси;
 • Библиотека;
 • Мотивираща среда от хора, които действат;
 • Разглеждане и напътствия на вашите каузи;
 • Лично отношение и помощ;
Издигнете се на следващо ниво с Бизнес клуб „Маркетинг Лидер“ и като част от общество с хора, които действат и постигат целите си!
Маркетингът е благороден акт да окажете помощ на идеалния ви клиент да реши своя проблем.
Маркетингът съвсем не се отнася до крещене, притискане или принуда.
Вместо това, той е възможност да бъдете в услуга на потенциалните плиенти.
Време е да смените въртележката на социалните медии, която се върти все по-бързо, но не стига до никъде.
Време е да престанете да правите средни неща за средни хора.
Време е да спрете да молите хората да станат ваши клиенти.
И е време да престанете да се чувствате зле, защото не получавате достатъчно пари за вашия труд.
Време е да престанете да търсите преки маршрути и вместо това е време да извървите пътя на ефективния маркетинг.
Ефективният маркетинг означава разбиране на светогледа и желанията на вашите клиенти, така че да можете да изградите връзка с тях.
Ефективният маркетинг се фокусира върху това, потенциалните ви клиенти да усещат липсата ви и да давате повече, отколкото хората очакват.
Ако искаш да направиш промяна, започни като се присъединиш в бизнес обществото на Бизнес клуб „Маркетинг Лидер“

Включи се до 14.06 до 23:59 часа, за да получиш БОНУСИ:

🎁Бонус 1 - Онлайн курс - Визуален маркетинг за начинаещи чиято цена в сайта е 117 лв.

🎁Бонус 2 - Членство за 12 месеца + 2 месеца бонус

Избери начин на плащане и се включи в клуба сега:

Кликни на бутона и плати с карта:

Цена - 760 лв. - годишно членство

Цена - 600 лв. - годишно членство

След като направиш успешно плащане, свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да получиш достъп до Бизнес клуба.

Заплащане по банка:

Цена - 760 лв. - годишно членство

Цена - 600 лв. - годишно членство

IBAN - BG63FINV91501017509204

Получател - Иврус ЕООД

Заплащане за 12 месечно членство в Бизнес клуб

След като направиш успешно плащане, свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да получиш достъп до Бизнес клуба.

Бъдете иноватори, учете умно, прилагайте само най-доброто!

Бонуси за членовете на клуба:

 • Ежеседнични Zoom срещи на живо с мен и всички членове на клуба
 • Достъп до библиотека с маркетинг обучения по различни теми на дигиталния маркетинг с над 120 видео обучения
 • Възможност да представите себе си и да рекламирате бизнеса си в Бизнес клуба.
 • Възможност да споделяте трудности и въпроси и да търсите съвет,мнение и помощ от останалите участници.
 • Възможност да тренирате говорене пред публика и да обучавате аудиторията в бизнес клуба по различни теми, в които сте компетентни. Обучителният маркетинг е част от съвременият дигитален маркетинг и какво по-хубаво място да го тренирате без да се притеснявате.
 • Достъп до затворена фейсбук група и месинджър чат
 • Всеки член може да се възползва от 10% отстъпка за всички онлайн курсове и програми

Важно!

Към този клуб има ФБ група – Бизнес клуб Маркетинг Лидер,  така че се уверете, че сте влезли във ФБ групата, за да можете да комуникирате с останалите участници и също да участвате в месечните предизвикателства, които ще ви помагат да развивате бизнеса си!
 

Член съм на клуб „Маркетинг лидер“ от самото му създаване. Тук, под различни форми, Русанка Начева споделя своя опит и експертиза с нас. Професионализмът ѝ, нейната отдаденост и отзивчивост създават вдъхновяваща и подкрепяща среда, която помага на всички да се развиват и усъвършенстват в областта на маркетинга. Изказвам своята голяма благодарност на Роси за примера, който ми дава като непрекъснато развиваща се личност и за знанията, които получих през тези години. С най – добри пожелания, Цветанка Софиянска

86969645_2709962222431233_6364567441573412864_n
Цветанка Софиянска
МЛМ консултант - Форевър

Вече 2 години членувам в клуб "Маркетинг Лидер". Много съм доволна, че взех това решение. Тук научавам всички новости и промени за работата с ФБ, Ютюб, Канва, имейл маркетинга и много други. Но най ценното е подкрепата на хората в клуба и бързата реакция на Роси за всичко, от което имам нужда във всеки момент. Горещо препоръчвам на всеки, който има нужда да развие бизнеса си в онлайн средата. – Нина Атанасова

11882272_919424704770332_9181752709778302819_o
Нина Атанасова
Художник на енергийни картини

Благодаря на Русанка Начева за подкрепящата и мотивираща среда, която създаде преди повече от 2 години!

Тук, в клуба, получавам не само много стойност за маркетинг развитието на моя онлайн бизнес, но и продължавам да научавам много нови неща, да се срещам с нови хора, с които разгръщам моя хоризонт , не само по маркетинг, но и да надграждам и развивам себе си.И това става през енергията на приятелската подкрепа и разбирането!

И ако и ти си жаден за нови знания и умения за твоя бизнес и желаеш да добавиш още позитивизъм и мотивация, с които да увеличиш своята емоционална банкова сметка, не се поколебай да се присъедениш към нас!

Очакваме те!

Марая Маргарита

134958885_3668969799845661_1363811785362445508_n
Марая Маргарита
Здравословно хранене

Вече 2 години съм в Бизнес клуб „Маркетинг Лидер“

Присъствието ми в клуба ми дава ежеседмична мотивация, срещайки се с дамите в общността, които виждам как работят и колко са целеустремени.

От друга страна, Роси дава толкова много знания и в маркетинга и в това, как се променят всички онлайн пространства и къде е най-добре да се позиционираме.

С открито сърце препоръчвам да се присъедините в нашия клуб, защото това е едно пространство на хора, искащи да се развиват и хора, които дават изключително голяма поддръжка на всеки, който е влезнал в клуба.

Бойка Каламова

439901949_7441196599251582_1387413395592815057_n
Бойка Каламова
Холистичен терапевт

Имам удоволствието да работя с Русанка вече 3 години.През всичкото това време получавам много стойност, лично отношение и професионално надграждане, поради което продължавам да съм член, както в клуба, така и в менторската програма на Русанка.Тя беше тази, която изгради сайта ми – работещ, с всичките ми изисквания, в изключително кратък срок и с последваща поддръжка.Русанка на първо място е изключителен професионалист, много отговорна към нуждите на клиентите си и винаги на разположение.Обученията и са с компетентна, техническа насоченост, която тя успява да предаде на разбираем език, поради което всеки успява да вземе максимума и всичко бива разбрано.Срещите на клуба и менторската програма са винаги стойностни, съобразени с нашите нужди и не на последно място много забавни.Инвестицията ми в клуба и менторската програма бих нарекла най-разумната в собственото ми развитие. Благодаря ти Роси и се радвам, че съм член на твоето общество!

Маргарита Митева

158576464_10158100198692742_1829937173853227506_n
Маргарита Митева
Собственик на онлайн магазин

Здравейте! Казвам се Светла Миленкова –консултант съм в сферата на мрежовият маркетинг и искам да ви разкажа за Бизнес клуб „Маркетинг Лидер“.

Ако искате да се присъедините към определена общност, в която да се учите на дигитален маркетинг, то това е правилното място. Ще научите нови знания в областта на маркетинга, ще имате възможност да споделяте опита си с другите като едновременно с това израствате и се подкрепяте.

Благодарение на създателя на Бизнес клуб „Маркетинг Лидер“ - Русанка Начева ние членовете взаимно се развиваме като личности и си помагаме, независимо от това, че всеки има различен бизнес и различно ниво на израстване. Ще бъдете непрекъснато информирани за новите маркетингови инструменти в интернет пространството. Отзивчивостта, търпението и професионализмът на Русанка Начева в областта на дигиталния маркетинг ще ви помогне да се позиционирате правилно и като експерт в област, в която искате да се развивате. Тя също е създател на много стойностни курсове, които са лесни, достъпни и разбираеми за всеки човек. От нейните курсове се научих как да създавам стойностно съдържание в социалните мрежи и да се позиционирам по правилен начин. Благодаря ти Роси за знанията и уменията, които вече имам от теб! Благодаря за твоята отзивчивост и професионализъм ! Бъди успешна в новите ти начинания! Светла Миленкова

 

255941_105274966232082_7977478_o
Светла Миленкова
МЛМ консултант - Орифлейм

Благодаря на Вселената, че ме срещна с Русанка Начева. Исках да се позиционирам в онлайн пространството и бях закупила нейни курсове по фейс бук маркетинг, Ютуб маркетинг и други курсове, които ми бяха необходими. От почти две години съм в Бизнес клуб „Маркетинг Лидер“. Благодаря на себе си, че си разреших да се включа в този клуб. Благодарение на него, всеки ден научавам нови и актуални неща от маркетинга. Освен подкрепата на Русанка, така и всички дами, които сме в Общността взаимно се мотивираме и подкрепяме, използвайки груповата енергия, която се завихря между нас и това ни дава ежедневно да се движим напред и да действаме. С радост препоръчвам да се присъедините в нашия клуб. Ще получите и придобиете толкова много знания, стойност и подкрепа за маркетинга от ментор и експерт Русанка Начева! В този клуб всички дами, сме с различни бизнеси, но с една обща цел, да си помагаме и израстваме заедно в едно общество от осъзнати, искащи и желаещи да се развиват в професионален план с ментор и експерт в дигиталния маркетинг какъвто е Русанка Начева! Тя предава по разбираем начин техническата част за начинаещи и напреднали дами в своя бизнес. Горещо препоръчвам този клуб! Благодаря Русанка! 

2024-06-11 18 58 14
Мария Джокова
МЛМ консултант - Ганоексел