Интервю с Русанка

Колко дълго си работила като маркетинг треньор и защо се занимаваш с това?

Идеята ми да стартирам свой бизнес се роди през 2015 г. – към този момент работех като началник склад в Държавен резерв. 
Исках обаче да правя нещо, което истински ми доставя удоволствие, и да помагам на хората да се научат да използват онлайн маркетинга и да продават онлайн. Исках да мога аз да управлявам времето си, да работя от където си искам и да почивам колкото пъти си искам в годината.
През първите няколко месеца в интернет маркетинг индустрията, работех супер много, говорейки с хора по интернет, опитвах  се да достигна до повече потенциални клиенти, влизах във фейсбук и гледах всеки, който е онлайн от приятелите ми и им пишех, просто исках да  развия бизнеса си, но нямах резултати.
Имах кулинарен блог и мечтаех да създам електронна книжка с рецепти, но нямах познания как да я оформя, как да създам пей пал бутони и т.н.
Мечтаех да работя с имейл маркетинг, но нямах познания.
Русанка Начева
Исках да се науча да създавам видео с презентация, за да мога да обясня нагледно бизнеса си.
Нямах знанията да правя маркетинг и да продавам. Имах недостиг на клиенти.
Моята мечта беше да напусна работата си и да работя изцяло по интернет, да създам свой онлайн бизнес.
Имах непостоянни приходи, често бях разочарована, че не се движа достатъчно бързо и често се съмнявах дали ще успея. Може би и ти си имал такива чувства неведнъж в стремежите си да развиваш твоя бизнес….
Инвестирах в много обучения, но имах частични резултати от тях.
Търсих подходи за достигане до нови клиенти и започнах да изучавам различни техники. Едни от тях работеха, други не.
Докато в един момент, успях да изградя комбиниран подход, комбинирана система, която включва най-доброто от всичко, което бях учила.
Промяната, която бях направила в един момент започна да дава резултати и това ми позволи да увелича клиентите си и да удвоя доходите си през първата година.
Започнах да използвам пълната сила на видео маркетинга.
Научих се да използвам вълшебството на имейл маркетинга.
Създадох  онлайн курсове за онлайн маркетинг.
Сега вече можех да си позволя да напусна „сигурната държавна работа“ и да сбъдна мечтата си да работя изцяло по интернет.
Системата, която използвам даде резултати не само на мен, но и на клиентите с които работя. Те достигнаха до двойно повече потенциални клиенти в интернет и увеличиха драстично продажбите си.
Това потвърди, че моята Система работи и от този момент нататък аз се отдадох да помагам на собствениците на малък бизнес да привличат с увереност нови клиенти към бизнеса си и да реализират ръст на приходите си.
Така създадох моята Система за успешен онлайн бизнес, която помага на страдащия предприемач предвидимо да се превърне в преуспяващ собственик на бизнес, използвайки онлайн маркетинга.
Когато уча и консултирам собствениците на малък бизнес как да достигнат до повече клиенти чрез моята Система за успешен онлайн бизнес, аз им помагам да се освободят от старите неработещи подходи в бизнеса и вместо това да се позиционират като експерти в онлайн пространството. 
 Точно затова и аз съм отдадена да помогна на колкото може повече собственици на малък бизнес, които в момента, въпреки че работят много, страдат, че не достигат до нови клиенти и не печелят парите, които искат от своя бизнес.

Кои са твоите клиенти?

Аз работя с хора като теб – собственици на малък бизнес. Помагам им с маркетингови стратегии да достигнат до повече потенциални клиенти.
Да изградят автоматизация на  маркетинга, чрез която последователно да привличат потенциални клиенти, правилно  да комуникират с тях и да продават успешно. 

Какво ще бъде, ако досега не си работил с клиенти от моя бранш?

Програмите ми са изградени на базата на създадената от мен Система за успешен онлайн бизнес, в която се фокусираме в пет ключови посоки:
  • Как да създадете красива и работеща фейсбук страница и как да използвате фейсбук рекламите, за да привличате повече клиенти и да реализирате повече продажби по интернет.
  • С онлайн курса за Инстаграм, ще ви помогна стъпка по стъпка да създадете Инстаграм профил с който да привличате повече потенциални последователи в Инстаграм и бъдещи клиенти. Ще се научите да работите с инструментите на Инстаграм.
  • Как да снимате видеа, за да достигате до максималния брой потенциални клиенти в Ютуб и интернет. Как да се възползвате от Ютуб канала за повече трафик към вашия онлайн  бизнес.
  • Как да създадете красиви онлайн книжки, които могат да се използват като магнит за потенциални клиенти и да разрастват имейл листа ви. Онлайн книжките ще ви помогнат да се позиционирате като експерт в индустрията в която работите.
  • Как да продавате с имейл маркетинг. Имейл маркетингът е един от най-печелившия маркетинг и дава резултати в продажбите по интернет.
Така че независимо в кой отрасъл е бизнесът ви,  ще ви науча на тези стратегии, стъпка по стъпка и ще работим заедно за изграждането на нагласа, която привлича клиенти и повече доходи.

Какво те отличава от останалите?

За разлика от повечето маркетинг треньори, моят фокус е насочен към твоите резултати.
Това, което отличава моята работа от други маркетинг треньори  е, че моите обучения са 100% практични и с малки и лесни стъпки обяснявам на разбираем език на всеки собственик на малък бизнес, как да приложи инструментите на онлайн маркетинга в бизнеса си и да има резултати.
Благодарение на това, моите клиенти спестяват разходи,  привличат повече клиенти и печелят повече.
Мисията ми е да помагам на собствениците на малък бизнес, да се позиционират успешно в интернет, като им предоставя необходимите инструменти за Система за успешен онлайн бизнес, с която да придобият технически умения, за да достигат до максималния брой потенциални клиенти и да печелят повече.
Аз самата съм естествено силна в това да бъда фокусирана, дисциплинирана и се стремя да максимизирам резултата от наличните ресурси. Тези качества не са типичните за един предприемач и аз съм горда, че мога да ви науча на най-добрите стратегии в тази посока, така че да се движите постоянно към постигането на резултати.

Какво се очаква от мен?

От теб се иска да си отдаден да постигнеш целите си и да правиш всичко, което се изисква в обученията. 
Най-добри резултати постигат хората, които са готови да действат различно и които са готови да следват стъпките, които аз им давам. Без оправдания и извинения!
Ще имате постоянна подкрепа от мен, но в същото време ще ви държа и отговорен: да въвеждате нещата, които обещавате, че ще направите.

За кого не са твоите програми?

Аз внимателно селектирам хората, с които работя, като избирам само тези, които са отдадени да постигнат резултати. 
Не работя (без изключения) с хора, които постоянно си търсят извинения и оправдания, за да не правят задачите си или постоянно подлагат на съмнение абсолютно всичко в моите програми.
Ако случайно сте от този тип хора, аз ви моля най-учтиво да не ме търсите и се надявам, че ме разбирате защо. В този случай бих ви препоръчала да работите с други мои колеги.

Какъв е твоят подход в онлайн маркетинга?

В моите  програми аз съм насочена към постигане на резултати за моите клиенти. Осигурявам ви също с креативни решения и най-добри практики, които вие можете да приложите към вашата ситуация.
Чрез този подход постигаме:
  • Бизнес растеж с по-малко усилия и за по-кратко време;
  • Повече печалби чрез действия, които можете да прилагате стъпка по стъпка;
  • Среда, която ви държи отговорен да въвеждате това, което е важно в бизнеса ви;
  • Постоянно сте мотивиран да правите промените, които е нужно;
  • Постоянно се развивате като получавате насоки от някой, който вече е извървял пътя;

Работи ли подходът ти?

Да. Можеш да видиш и мненията на някои мои клиенти като посетиш тази страница.

Какви резултати мога да очаквам?

Аз, разбира се, не претендирам, че ще постигнете резултатите, които много от досегашните ми клиенти са постигнали. Най-малкото, защото към момента не знам подробности за вашия бизнес.
А и ще бъда честна: много хора постигат резултати, но не всички. Освен да научавате много нови неща, от вас се иска да ги правите систематично.
Ако го правите, може да очаквате ръст на клиентите, повече печалби и повече пари. И същевременно да изградите системи за всичко в бизнеса си: така че той да може да функционира като машина дори и когато ви няма.

Колко бързо мога да очаквам резултати?

Очевидно резултатите ще зависят и от типа бизнес, в който сте, както и от това колко бързо ще успеете да приложите стратегиите, които ще ви дам.

Ще си върна ли инвестицията, която правя в програмата – Система за успешен онлайн бизнес?

Твърдо да! Повечето мои клиенти успяват да привлекат солидно повече клиенти и да увеличат доходите си. А уменията и знанията, които ще усвоите от Системата за успешен онлайн бизнес, ще ви донесат още по-голяма възвръщаемост през следващите години. 

Аз искам да работя с теб, Русанка, какви са опциите, които имам?

Поздравления, че взимате решение, да се движите към още по-голям успех. Аз ще се радвам да работим заедно.
В различните програми вие получавате ценни инструменти, стратегии и задачи, които е нужно да направите, а аз отговарям на вашите въпроси, дискутираме вашите изпълнени задачи и задаваме план за действие за удвояване на  бизнеса за рекордно време.
Всяка програма е с продължителност 6 месеца и включва:
ПРОГРАМА: „СИСТЕМА ЗА УСПЕШЕН ОНЛАЙН БИЗНЕС“- Диамант, Злато, Сребро
Програмата: „Система за успешен онлайн бизнес“ е с продължителност 6 месеца и включва 6 модула:
ФЕЙСБУК СТРАНИЦА – 15 видео обучения
ЮТУБ КАНАЛ – 17 видео обучения
ИНСТАГРАМ – 17 видео обучения
ЕЛЕКТРОННА КНИЖКА – 6 видео обучения
ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ – 19 видео обучения
АВТОМАТИЗИРАНИ КОНСУЛТАЦИИ – 8 видео обучения
За 180 дни можете да развиете успешен онлайн бизнес, като се научите, как да използвате техническите инструменти, за да достигнете но максималния брой потенциални клиенти и да развиете своя онлайн бизнес в интернет. След като завърши шест месечното обучение, получавате вечен достъп до програмата.
Отделните програми се различават според включения в тях индивидуален коучинг пакет. Коя от следните опции е най-подходяща за теб?
СИСТЕМА ЗА УСПЕШЕН ОНЛАЙН БИЗНЕС – „ДИАМАНТ“
В тази програма работя лично с вас. В нея ще имате 12 срещи по 60 минути за период от 6 месеца.  В тази програма имате постоянна подкрепа по и-мейл и телефон. Тази програма дава най-добри резултати, тъй като включва най-много време с мен, повече напътствия и директна помощ.
СИСТЕМА ЗА УСПЕШЕН ОНЛАЙН БИЗНЕС – „ЗЛАТО“
 С тази опция вие ще имате 6 срещи от по 60 минути с Русанка Начева за период от 6 месеца, за да се движите бързо и да елиминирате всички пречки, които текущо са пред вас, така че да можете да привлечете клиенти по-бързо отколкото, ако действате сам.
СИСТЕМА ЗА УСПЕШЕН ОНЛАЙН БИЗНЕС – „СРЕБРО“
Тази опция съдържа 3 индивидуални сесии от по 60 минути с Русанка Начева за период от 6 месеца. По време на тези срещи вие ще планирате и ще изграждате стратегия за това, което трябва да се случи, за да постигнете резултати.

ОК, аз знам коя програма искам. Как да започна?

Чудесно! Една от отличителните черти на хората, които са успешни, е, че взимат решение бързо. Това умение ги води към постигане на резултати много по-бързо от останалите.
Известно е, че повечето такива хора вземат решенията си с кураж, базиран най-вече и на интуицията си. Така че, ако усещаш, че да работиш с мен е за теб и ще ти донесе резултати, действай.
Попълни заявка за опознавателна среща тук:

Ако не съм готов да започна, как мога да видя нещата, които правиш, които все пак да ми носят полза?

Най-лесният начин е като се абонираш да получаваш моите седмични стратегии по имейл. С тях ще получаваш и всички покани за уебинари и други живи събития, които организирам.
Повечето от тези уебинари и събития са безплатни и ще ти позволят да научиш много неща, които и ти да приложиш, и в същото време да ти покажат и какво можеш да очакваш (в пъти повече), ако се включиш в някоя от платените програми. За да се абонираш, щракни тук.

Аз все още имам въпроси, мога ли да ти се обадя?

Разбира се. Ако имаш въпроси обади се на 0897434162 и аз ще ти дам отговори на всичко, което те интересува и ще те посъветвам коя е най-подходящата програма за теб.

Да действаме:

За повече продажби онлайн!