Ако имаш въпроси, обади ми се или ми пиши!

тел.:0897434162     имейл help@rusankanacheva.com

ОНЛАЙН БИЗНЕС С ИНСТАГРАМ

Онлайн курс

Направи плащане с дебитна/кредитна карта или по банков път

189 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да ти дам достъп до онлайн курса.

Ето какво ще получиш, ако стартираш днес:

"Онлайн бизнес с Инстаграм" е онлайн видео курс, до който ще имаш вечен достъп. Не е нужно отново да плащаш за него в бъдеще. Веднъж закупен, той остава твой завинаги.

Модул 1 – Въведение: Как да изградиш бизнес в Инстаграм?
Модул 2 –Твоят идеален инстаграм последовател: Идеалния последовател в Инстаграм за твоя бизнес, Определи аватара на твоя идеален клиент/последовател/в instagram
Модул 3 – Бизнес акаунт в Инстаграм: Как да създадеш бизнес инстаграм акаунт и как да го свържеш с твоята фейсбук страница, Профилна снимка в твоя бизнес инстаграм акаунт, Описание на профила – Био + Три инструмента за биото
Модул 4 –Инстаграм стори: Публикуване на стори в Инстаграм, Картинка за стори с Canva, Акценти ( Хайлайти ) в Инстаграм, Как да създадем красиви корици за хайлайти в Инстаграм?
Модул 5 – Публикации в Инстаграм: Как да публикуваме едновременно в Инстаграм и на фейсбук страницата, Как да публикуваме едновременно насрочени публикации в Инстаграм и във фейсбук страницата, Репост в Инстаграм, Мрежа /Грид/ – ефектната визуална историята на твоя бизнес, Лайф видео и  IGTV видео в  Инстаграм, Качване на IGTV видео в Инстаграм.
Модул 6 –Съдаржание в Инстаграм: Какво съдържание да публикуваме в Инстаграм, Какво съдържание да публикувам във фийда в Инстаграм, За съдържанието в Инстаграм стори, Съдържание в IGTV и IGLIVE, Какво трябва да съдържа всяка публикация в Инстаграм?
   Модул 7 – Хаштагове: Как     да използваме хаштаговете   в Инстаграм?, Генератори   за хаштагове, Как да         генерираме хаштагове с приложенията AutoHash и AskLisa
   Модул 8 – Трафик към Инстаграм и към вашия бизнес: Инстаграм SEO, Как да привличате повече трафик от   Инстаграм към вашия бизнес?
Модул 9 – Бонуси: Adobe Lightroom – обработка на снимки за инстаграм, Инструменти – Canva, Pexels, Remove.

Направи плащане с дебитна/кредитна карта или по банков път

189 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да ти дам достъп до онлайн курса

Защо създадох онлайн курса "Онлайн бизнес с Инстаграм"

Русанка Начева
Казвам се Русанка Начева и съм онлайн маркетинг треньор. 
Аз работя със собственици на малък бизнес, които срещат трудности с техническата част в онлайн маркетинга и биха искали с помощта на онлайн инструментите да достигнат до нови потенциални клиенти и да печелят повече.
Това, което отличава моята работа от други маркетинг треньори е, че освен, че обучавам  собствениците на малък бизнес на техническата част на онлайн маркетинта, аз съм достъпна за тях, работа лично с всеки и съм фокусирана върху това, те да получат резултати.
Благодарение на това, моите клиенти получават технически умения, които могат да прилагат в бизнеса си, като резултат, те привличат повече клиенти и печелят повече пари.
Мога да ти помогна в  твоето онлайн развитие –  да те науча как да създадеш работещ инстаграм акаунт, да достигаш до твоите потенциални последователи в Инстаграм  и как да станеш разпознаваем онлайн.
Създавам този курс за да ти покажа как да се позиционираш в интернет с Инстаграм, как да достигнеш до нови хора и да продаваш своите продукти.
Всеки има нужда от тези основни обучения, защото голяма част от хората не познават онлайн инструментите за създаване на работещ инстаграм профил, лутат се в морето на интернет и нямат резултати.
Може би все още нямаш Инстаграм акаунт? Или може би имаш, но нямаш резултати?
С онлайн курса, ще ти помогна стъпка по стъпка да създадеш твоя Инстаграм профил с който да привличаш твоите потенциални последователи в Инстаграм и бъдещи  клиенти.
Когато преминеш обучението и направиш това, което е необходимо, ти ще определиш твоя идеален последовател, ще създадеш бизнес акаунт в Инстаграм, ще знаеш как да го оформиш, ще го свържеш с твоята фейсбук страница и ще публикуваш едновременно на двата профила.
Ще знаеш какво да публикуваш, за да привличаш повече последователи и клиенти към твоя бизнес.
Мислиш ли, че това е подходящо за теб?
Онлайн курсът „Онлайн бизнис с Инстаграм“ е създаден да носи реални резултати и ще ти помогне по пътя към твоя успех!
Този курс е за хора, които искат да привличат клиенти и да реализират повече продажби. Ако си от тях,  онлайн курсът е точно за теб!

Често задавани въпроси

Въпрос 1: Ако сега не се възползвам, ще мога ли да го направя на по-късен етап?
Страхотен въпрос!
Ако не се възползваш сега, в бъдеще ти ще можеш да закупиш Онлайн курса, но вероятно на много по-висока цена.
Въпрос 2: Виждам, че сумата, която трябва да платя е в долари. Мога ли да направя плащане с онлайн картата ми, която е в лева?
Да, ако картата ти е в лева, евро, каквато и да е друга валута, ти можеш да платиш с нея.
Курсът на долара автоматично се пресмята от банката, в момента на покупка и обикновено е почти същия като официалния курс.
Въпрос 3: Има ли други начини за плащане, освен плащането с карта по Интернет?
Да, приемаме плащания и по банков път.
Ако направиш плащането по банков път, моля пиши ми на имейл: help@rusankanacheva.com
Въпрос 4: Притеснявам се дали ще имам резултат от онлайн курса “Онлайн бизнес с Инстаграм”
Резултатът зависи изцяло от теб.
Аз ще те науча на всички основни принципи и тънкости, свързани с Инстаграм.
Най-важното обаче е какво ти ще приложиш на практика. Разбира се, имаш и моята помощ.

Направи плащане с дебитна/кредитна карта или по банков път

189 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да ти дам достъп до онлайн курса

Роси винаги ме е изненадвала със своята упоритост, бързина и прекрасни резултати. Работата в интернет е нейната страст. Тя е прекрасен учител, който работи с любов! Роси обяснява достъпно и разбираемо и нещата изглеждат лесни.

Благодаря Роси за чудесния курс, поднесен с лекота. С твоя курс много хора ще придобият знания как да разпространяват своите продукти в интернет и да популяризират своята дейност. Благодаря, че те има!

2019-10-02_1539
Ирина Танчева - създател на онлайн тренинга „Сбъдване на Мечтите”

Изключително съм впечатлена от професионализма и отзивчивостта на Роси Начева! Всичко в нейното обучение Твоята красива и работеща фейсбук страница е обяснено по лесен и достъпен начин.

Получих много повече отколкото очаквах, научих ценни неща относно  фейсбук маркетинга, които ми помагат в моя бизнес.

Роси е изключително отзивчив човек, който помага и отговаря на всички мои възникнали въпроси по време на курса.

Радвам се, че ти се доверих Роси! Огромно Благодаря за всичко, което създаваш и за това, че споделяш своите знания с нас! Препоръчвам горещо!

Картина2-3
Полина Радева - създател на онлайн курса - "Предизвикателството 40+"

Доверих се на Роси да изработи моя сайт и онлайн курс. Всичко, което ми направи е с невероятно качество, изображения и илюстрации. Придаде на труда ми професионалност, стойност и класа. Роси работи бързо, коректно, изключителен професионалист. Много съм доволна.

Картина89
Марияна Грант - създател на онлайн курса - "The diet's evd"

Роси, е човек, с който имам късмета да се запозная и да работим заедно. Останах приятно изненадана от това колко бързо и лесно прави нещата, които са необходими за създаването на един професионален сайт и от нейната способност да не губи време. При нея важи максимата "действие без много приказки", което е и причината за доста добри резултати. Не само, че притежава добри технически умения, но и знания относно това, как успешно да изградим връзка с нашите потенциални клиенти. Нейните обучения съдържат много стойност, без които няма как да бъдем успешни.

Освен професионалист в работата си, Роси е прекрасен човек, който притежава доброта, съобразителност и онтошение, които още повече спечелиха доверието ми към нея.

Цвети Иванова - отзив за Русанка Начева
Цвети Иванова - Йога инструктор и създател на онлайн програмата: Yoga Yerapia

Изключително съм очарована, както от курса, така и от самата създателка- Русанка Начева! Обучителните материали са добре структурирани и подредени , така че да са лесни за следване, като стъпки. Вече имам и добри резултати, като доказателство, че курсът е полезен! Благодаря ти Роси!

Тодорка Желева се усмихва - отзив за Русанка Начева
Тодорка Желева - МЛМ консултант

Благодаря на Русанка. Тя е страхотен човек и професионалист, отдаден на това да дава качествена стойност и помага на хората как да развият бизнеса си, как да приложат знанията и уменията си онлайн и да печелят повече, достигайки нови потенциални клиенти.

Благодаря ти, че винаги си до мен във всеки един момент и ме напътстваш и съветваш с нови и полезни техники как да усъвършенствам и прилагам бизнеса си онлайн.

Дончо Раев се усмихва - отзив за Русанка Начева
Дончо Раев
Консултант по дългосрочни спестявания

Здравейте, искам да изкажа огромна благодарност на Роси и Академията й за онлайн бизнес! Участвах в 21 дневен маратон, в който научих много нови неща, които използвам вече за популяризиране на бизнеса си! Обнових фейсбук страницата, създадох youtube канал! Роси ми направи нов сайт, който стана много красив и интересен и то само за 5 дни! БЛАГОДАРЯ РОСИ, ти си изключителен човек и голям професионалист! Препоръчвам с две ръце Академията за онлайн бизнес и с нетърпения очаквам следващия маратон!

Анита Кръстева - отзив за Русанка Начева
Анита Кръстева
Nuga Best

За Роси, мога да кажа, че е много добър учител, обяснява по разбираем начин, винаги се отзовава на въпросите възникнали по време на обучението. Отзивчива, внимателна, позитивна и знае как да поднесе по лесен начин информацията.

Благодарна и признателна съм ти Роси за времето, което отделяш за да ни научиш на много полезни неща! Радвам се, че си мой ментор и ти Благодаря от сърце! Желая ти здраве и още много успехи!

Марийка Джокова - отзив за Русанка Начева
Мария Джокова
МЛМ консултант