Ако имаш въпроси,  пиши ми на имейл!

    имейл: help@rusankanacheva.com

ТВОЯТА КРАСИВА ЕЛЕКТРОННА КНИГА

Онлайн курс

Направи плащане с дебитна/кредитна карта или по банков път

59 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да получиш достъп до онлайн курса.

Ето какво ще получиш, ако стартираш днес:

"Твоята красива електронна книга" е онлайн видео курс, до който ще имаш вечен достъп. Не е нужно отново да плащаш за него в бъдеще. Веднъж закупен, той остава твой завинаги.

В модул 1 – Въведение, ще ти покажа как да направиш предварителна подготовка за онлайн курса
В модул 2 – Обработка на картинки и създаване на лого, ще ти покажа от къде да сваляш безплатни картинки с висока резолюция, как да премахваш фона на картинките, как да ги обработваш, как да създадеш лого.
В модул 3– Твоята електронна книга, ще ти покажа как да създадеш електронна книга, корица на електронната книга, реклама в електронната книга и рекламна картинка за електронната книга, как да запишеш електронната книга в PDF файл и как да я качиш в интернет.
В модул 4 –  Продажба на електронната книга с PayPal, ще ти покажа как да се регистрираш в PayPal и да верифицираш картата си, как да създадеш PayPal бутон и да продаваш своята електронна книга.
 Модул 5 –  Бонуси, ще ти покажа как електронната ти книга да се разлиства като истинска.
В модул Помощ, можеш да видиш моите контакти, за да се свържеш с мен, ако имаш въпроси или нужда от помощ и да се запознаеш с гаранцията на онлайн курса.

Направи плащане с дебитна/кредитна карта или по банков път

59 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да получиш достъп до онлайн курса.

Седем дневна парична гаранция

Ако прецениш, че онлайн курсът „Нет позициониране на твоя бизнес“ не покрива очакванията ти или сметнеш, че не е за теб, ние имаме 100% парична гаранция!

Единствено трябва да ни изпратиш  имейл до 7 дни след закупуване на обучението и ние ще възстановим цялата сума, която си платил.

Моята цел е да елиминирам напълно риска за теб! Прецени дали искаш онлайн курса и се концентрирай да постигнеш желания резултат бързо!

Защо създадох онлайн курса "Твоята красива електронна книга"

Русанка Начева
Казвам се Русанка Начева и съм онлайн маркетинг треньор. 
Аз работя със собственици на малък бизнес, които срещат трудности с техническата част в онлайн маркетинга и биха искали с помощта на онлайн инструментите да достигнат до нови потенциални клиенти и да печелят повече.
Това, което отличава моята работа от други маркетинг треньори е, че освен, че обучавам  собствениците на малък бизнес на техническата част на онлайн маркетинта, аз съм достъпна за тях, работа лично с всеки и съм фокусирана върху това, те да получат резултати.
Благодарение на това, моите клиенти получават технически умения, които могат да прилагат в бизнеса си, като резултат, те привличат повече клиенти и печелят повече пари.
Създадох този курс, за да ти покажа, как да се позиционираш в интернет с красиви и стойностни електронни книги  как да достигнеш до нови хора и да продаваш своите електронни книги и продукти.
Всеки, който има продукт или услуга  има нужда от това обучение, защото голяма част от хората не познават онлайн инструментите, лутат се в морето на интернет и нямат резултати.
Онлайн книжките привличат потенциални клиенти, които могат да се превърнат в купувачи
Онлайн книжките са магнит за потенциални клиенти и разрастват имейл листа ти, защото клиентите получават книжката в замяна на имейл.
Онлайн книжките увеличават шансовете за покупка от потенциалните клиенти, чрез съдържание от което те биха се заинтересовали.
Онлайн книжките ще ти помогнат да се позиционираш като експерт в индустрията в която работиш.
Създаването и разпространението на онлайн книжките е лесно и бързо.
Може да създаваш както безплатни така и платени онлайн книжки и  да печелиш от тях, стига съдържанието да е необходимо на читателя.
Когато преминеш обучението и направиш това, което е необходимо ще се окажеш с красива и стойностна онлайн книжка, която можеш да използваш като магнит за нови клиенти или да продаваш в интернет.
Онлайн курсът „Твоята красива електронна книга“  е създаден за хора, които искат да се позиционират като експерти в интернет, да привличат клиенти от фейсбук и ютуб към имейл листа си с помощта на електронни книги и да реализират продажби. Ако ти си от тези хора, значи онлайн курсът е за теб!
 

Често задавани въпроси

Въпрос 1: Ако сега не се възползвам, ще мога ли да го направя на по-късен етап?

Страхотен въпрос!

Ако не се възползваш сега, в бъдеще ти ще можеш да закупиш Онлайн курсът, но вероятно на много по-висока цена.

Въпрос 2: Виждам, че сумата, която трябва да платя е в долари. Мога ли да направя плащане с онлайн картата ми, която е в лева?

Да, ако картата ти е в лева, евро, каквато и да е друга валута, ти можеш да платиш с нея.

Курсът на долара автоматично се пресмята от банката, в момента на покупка и обикновено е почти същия като официалния курс.

Въпрос 3: Има ли други начини за плащане, освен плащането с карта по Интернет?

Да, приемаме плащания и по банков път.

Ако направиш плащането по банков път, моля пиши ми на имейл: help@rusankanacheva.com

Въпрос 4: Притеснявам се дали ще имам резултат от онлайн курса.

Резултатът зависи изцяло от теб.

Аз ще те науча на всички основни принципи и тънкости, за да достегнеш до максималния брой потенциални клиенти и как да ги превърнеш в купувачи с помощта на имейл маркетинга.

Най-важното обаче е какво ти ще приложиш на практика. Разбира се, имаш и моята помощ

Направи плащане с дебитна/кредитна карта или по банков път

59 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да получиш достъп до онлайн курса.

Роси винаги ме е изненадвала със своята упоритост, бързина и прекрасни резултати. Работата в интернет е нейната страст. Тя е прекрасен учител, който работи с любов! Роси обяснява достъпно и разбираемо и нещата изглеждат лесни.

Благодаря Роси за чудесния курс, поднесен с лекота. С твоя курс много хора ще придобият знания как да разпространяват своите продукти в интернет и да популяризират своята дейност. Благодаря, че те има!

2019-10-02_1539
Ирина Танчева - създател на онлайн тренинга „Сбъдване на Мечтите”

Изключително съм впечатлена от професионализма и отзивчивостта на Роси Начева! Всичко в нейното обучение "Нет специалист с имейл маркетинг" е обяснено по лесен и достъпен начин.

Получих много повече отколкото очаквах, научих ценни неща относно  имейл маркетинга, които ми помагат в моя бизнес.

Роси е изключително отзивчив човек, който помага и отговаря на всички мои възникнали въпроси по време на курса.

Радвам се, че ти се доверих Роси! Огромно Благодаря за всичко, което създаваш и за това, че споделяш своите знания с нас! Препоръчвам горещо!

Картина2-3
Полина Радева - създател на онлайн курса - "Предизвикателството 40+"

Доверих се на Роси да изработи моя сайт и онлайн курс. Всичко, което ми направи е с невероятно качество, изображения и илюстрации. Придаде на труда ми професионалност, стойност и класа. Роси работи бързо, коректно, изключителен професионалист. Много съм доволна.

Картина89
Марияна Грант - създател на онлайн курса - "The diet's evd"

Роси, е човек, с който имам късмета да се запозная и да работим заедно. Останах приятно изненадана от това колко бързо и лесно прави нещата, които са необходими за създаването на един професионален сайт и от нейната способност да не губи време. При нея важи максимата "действие без много приказки", което е и причината за доста добри резултати. Не само, че притежава добри технически умения, но и знания относно това, как успешно да изградим връзка с нашите потенциални клиенти. Нейните обучения съдържат много стойност, без които няма как да бъдем успешни.

Освен професионалист в работата си, Роси е прекрасен човек, който притежава доброта, съобразителност и онтошение, които още повече спечелиха доверието ми към нея.

Цвети Иванова - отзив за Русанка Начева
Цвети Иванова - Йога инструктор и създател на онлайн програмата: Yoga Yerapia

Изключително съм очарована, както от курса "Нет специалист с имейл маркетинг" , така и от самата създателка- Русанка Начева! Обучителните материали са добре структурирани и подредени , така че да са лесни за следване, като стъпки. Вече имам и добри резултати, като доказателство, че курсът е полезен! Благодаря ти Роси!

Тодорка Желева се усмихва - отзив за Русанка Начева
Тодорка Желева - МЛМ консултант

Благодаря на Русанка. Тя е страхотен човек и професионалист, отдаден на това да дава качествена стойност и помага на хората как да развият бизнеса си, как да приложат знанията и уменията си онлайн и да печелят повече, достигайки нови потенциални клиенти.

Благодаря ти, че винаги си до мен във всеки един момент и ме напътстваш и съветваш с нови и полезни техники как да усъвършенствам и прилагам бизнеса си онлайн.

Дончо Раев се усмихва - отзив за Русанка Начева
Дончо Раев
Консултант по дългосрочни спестявания

Здравейте, искам да изкажа огромна благодарност на Роси и Академията й за онлайн бизнес! Участвах в 21 дневен маратон, в който научих много нови неща, които използвам вече за популяризиране на бизнеса си! Обнових фейсбук страницата, създадох youtube канал! Роси ми направи нов сайт, който стана много красив и интересен и то само за 5 дни! БЛАГОДАРЯ РОСИ, ти си изключителен човек и голям професионалист! Препоръчвам с две ръце Академията за онлайн бизнес и с нетърпения очаквам следващия маратон!

Анита Кръстева - отзив за Русанка Начева
Анита Кръстева
Nuga Best

За Роси, мога да кажа, че е много добър учител, обяснява по разбираем начин, винаги се отзовава на въпросите възникнали по време на обучението. Отзивчива, внимателна, позитивна и знае как да поднесе по лесен начин информацията.

Благодарна и признателна съм ти Роси за времето, което отделяш за да ни научиш на много полезни неща! Радвам се, че си мой ментор и ти Благодаря от сърце! Желая ти здраве и още много успехи!

Марийка Джокова - отзив за Русанка Начева
Марийка Джокова
МЛМ консултант