Ако имаш въпроси, обади ми се или ми пиши!

тел.:0897434162     имейл help@rusankanacheva.com

"ЛЕСНИ, БЪРЗИ И КРАСИВИ ДИЗАЙНИ С CANVA"

ОНЛАЙН КУРС

Направи плащане с дебитна/кредитна карта или по банков път

69 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да получиш достъп до онлайн курса.

Какво включва онлайн курсът?

  • Въведение

  • Създаване на фейсбук постове с Canva

  • Създаване на корица на фейсбук страница с Canva

  • Създаване на корица на фейсбук група с canva

  • Тъмбнейл на видео в Ютуб с Canva

  • Дизайн на картички и визитки

  • Създаване на сертификат

  • Създаване на инстагарам сторита с Canva

  • Създаване на рекламно видео с Canva

  • Създаване на електронна книжка с Canva

Видеата на онлайн курса са качени на платформа и можете да ги гледате в удобно за вас време.

Направи плащане с дебитна/кредитна карта или по банков път

69 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да получиш достъп до онлайн курса.

Защо създавам онлайн курса - Лесни, бързи и красиви дизайни с Canva

Русанка Начева
Казвам се Русанка Начева и съм онлайн маркетинг треньор. 
Аз работя със собственици на малък бизнес, които срещат трудности с техническата част в онлайн маркетинга и биха искали с помощта на онлайн инструментите да достигнат до нови потенциални клиенти и да печелят повече.
Това, което отличава моята работа от други маркетинг треньори е, че освен, че обучавам  собствениците на малък бизнес на техническата част на онлайн маркетинта, аз съм достъпна за тях, работа лично с всеки и съм фокусирана върху това, те да получат резултати.
Благодарение на това, моите клиенти получават технически умения, които могат да прилагат в бизнеса си, като резултат, те привличат повече клиенти и печелят повече пари.
Създавам този онлайн курс, за да ти покажа, как да изработиш мотивиращи картинки, тъмбнейли за видеата в твоя ютуб канал, картички, визитки, сертификати, инстаграм  сторита, красиви корици за фейсбук страница и група, рекламни видеа и електронни книжки с Canva.
Всеки, който използва фейсбук страница и група, инстаграм, всеки, който има ютуб канал, има нужда от този онлайн курс.
В онлайн курса, ще ти помогна стъпка по стъпка да направиш мотивиращи картинки, тъмнейли за видеата в твоя ютуб канал, картички, визитки, сертификати, инстаграм  сторита, красиви корици за фейсбук страница и група, рекламни видеа и електронни книжки с Canva.
Когато преминеш обучението и направиш това, което е необходимо, ти ще създаваш красиви корици за твоите фейсбук страници и групи с които ще събираи имейли за твоя имейл лист и ще пренасочваи трафик съм твоя уебсайт.
Ще създаваш красиви мотивиращи картинки, които хората ще харесват и споделят и ще достигаш до много повече хора в интернет.
Ще създаваш рекламни видеа, които ще привличат повече потенциални клиенти към фейсбук страницата ти  и твоя бизнес.
Ще с научиш как да създадеш електронна книжка с Canva, която да използваш като магнит за твоята Лендинг страцица и да събираш имейли за имейл листа си. С електронната книжка ще се позиционираш като експерт и хората ще ти доверяват.
Мислиш ли, че това е подходящо за теб?
Онлайн курса „Лесни, бързи и красиви дизайни с Canva“ е създаден да носи реални резултати и ще ти помогне по пътя към твоя успех!
Този онлайн курс  е за хора, които искат да привличат клиенти и да реализират повече продажби с красиви и завладяващи дизайни.
Ако си от тях,  онлайн курсът е точно за теб!

Често задавани въпроси

Въпрос 1: Ако сега не се възползвам, ще мога ли да го направя на по-късен етап?
Страхотен въпрос!
Ако не се възползваш сега, в бъдеще ти ще можеш да закупиш Онлайн курса, но вероятно на доста по-висока цена.
Въпрос 2: Виждам, че сумата, която трябва да платя е в долари. Мога ли да направя плащане с онлайн картата ми, която е в лева?
Да, ако картата ти е в лева, евро, каквато и да е друга валута, ти можеш да платиш с нея.
Курсът на долара автоматично се пресмята от банката, в момента на покупка и обикновено е почти същия като официалния курс.
Въпрос 3: Има ли други начини за плащане, освен плащането с карта по Интернет?
Да, приемаме плащания и по банков път.
Ако направиш плащането по банков път, моля пиши ми на имейл: help@rusankanacheva.com
Въпрос 4: Притеснявам се дали ще имам резултат от обучението в онлайн курса “Лесни, бързи и красиви дизайни с Canva“
Резултатът зависи изцяло от теб.
Аз ще те науча на всички основни принципи и тънкости, как да създадеш лесно и бързо красиви дизайни с Canva, които да използваш за твоите фесбук страници и групи, за твоя инстаграм, ютуб канал и имейл лист с които ще достигнеш до повече потенциални клиенти в интернет. 
Най-важното обаче е какво ти ще приложиш на практика.
Разбира се, имаш и моята помощ.

Направи плащане с дебитна/кредитна карта или по банков път

69 лв.

След като направиш успешно плащане,  свържи се с мен по Месинджър: Rusanka Nacheva, за да получиш достъп до онлайн курса.

Роси винаги ме е изненадвала със своята упоритост, бързина и прекрасни резултати. Работата в интернет е нейната страст. Тя е прекрасен учител, който работи с любов! Роси обяснява достъпно и разбираемо и нещата изглеждат лесни.

Благодаря Роси за чудесния курс, поднесен с лекота. С твоя курс много хора ще придобият знания как да разпространяват своите продукти в интернет и да популяризират своята дейност. Благодаря, че те има!

2019-10-02_1539
Ирина Танчева - създател на онлайн тренинга „Сбъдване на Мечтите”

Изключително съм впечатлена от професионализма и отзивчивостта на Роси Начева! Всичко в нейното обучение  е обяснено по лесен и достъпен начин.

Получих много повече отколкото очаквах.

Роси е изключително отзивчив човек, който помага и отговаря на всички мои възникнали въпроси по време на курса.

Радвам се, че ти се доверих Роси! Огромно Благодаря за всичко, което създаваш и за това, че споделяш своите знания с нас! Препоръчвам горещо!

Картина2-3
Полина Радева - създател на онлайн курса - "Предизвикателството 40+"

Доверих се на Роси да изработи моя сайт и онлайн курс. Всичко, което ми направи е с невероятно качество, изображения и илюстрации. Придаде на труда ми професионалност, стойност и класа. Роси работи бързо, коректно, изключителен професионалист. Много съм доволна.

Картина89
Марияна Грант - създател на онлайн курса - "The diet's evd"

Роси, е човек, с който имам късмета да се запозная и да работим заедно. Останах приятно изненадана от това колко бързо и лесно прави нещата, които са необходими за създаването на един професионален сайт и от нейната способност да не губи време. При нея важи максимата "действие без много приказки", което е и причината за доста добри резултати. Не само, че притежава добри технически умения, но и знания относно това, как успешно да изградим връзка с нашите потенциални клиенти. Нейните обучения съдържат много стойност, без които няма как да бъдем успешни.

Освен професионалист в работата си, Роси е прекрасен човек, който притежава доброта, съобразителност и онтошение, които още повече спечелиха доверието ми към нея.

Цвети Иванова - отзив за Русанка Начева
Цвети Иванова - Йога инструктор и създател на онлайн програмата: Yoga Yerapia

Изключително съм очарована, както от курса, така и от самата създателка- Русанка Начева! Обучителните материали са добре структурирани и подредени , така че да са лесни за следване, като стъпки. Вече имам и добри резултати, като доказателство, че курсът е полезен! Благодаря ти Роси!

Тодорка Желева се усмихва - отзив за Русанка Начева
Тодорка Желева - МЛМ консултант